2008-09-19, 21:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Napisane przez oleczka87
Oglądałam raz, kilka lat temu. Zrobił na mnie wielkie wrażenie, nieźle zapada w psychę i człowiek się zastanawia i zastanawia. Muzyka dobrana genialnie. Do teraz często ją puszczam i mam ciarki, kiedy słyszę te skrzypce  .
|
Cytat:
Napisane przez tigresska
oglądałam ten film i też zrobim na mnie niesamowite wrazenie, myslę jednak że ciezko się go ogląda - ale daje do myslenia, oj daje...
|
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Też go oglądałam w TV. Mocny jest, potrafi nieźle namieszać w psyche.
|
Tak, film robi niesamowite wrażenie. Muzyka też jest niesamowita, ścieżkę dźwiękową zdobyłam od razu po obejrzeniu filmu i bardzo często słucham - chyba nawet w zeszłym tygodniu słuchałam 
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn
JAguś, Requiem to klasyk Ale polecam obejrzeć inny film Arnosfkyego - 'Źródło'
(The Fountain). Jest absolutnie PRZE-PIĘ-KNY. To mój drugi ulubiony film po "wielkim błękicie'.
|
Oglądałam! Nawet chyba kiedyś pisałam o Źródle - kolega polecił mi w zeszłym roku 
A ściężka dżwiękowa - poezja 
Cytat:
Napisane przez tigresska
wiem i za to Cie lubię  poczucie humoru to wbrew pozorom rzadki dar... 
|

Cytat:
Napisane przez virka
|
Oj, to ja się już wszystkiego dowiem 
Cytat:
Napisane przez virka
Oooo nie oglądałam, ale skoro tak wszyscy polecacie to muszę obejrzeć - koniecznie  Requiem for a dream - zachwyca mnie ta piosenka  Coś mi się wydaje, że to z filmu...
http://pl.youtube.com/watch?v=KSY4Yi2ypno
A pierwszy raz usłyszałam ją w YCD 
|
Obejrzyj koniecznie! Ten film po prostu musisz zobaczyć - skoro oglądałaś Dzieci z dworca Zoo to ten też musisz 
Cytat:
Napisane przez virka
Telefon miałam w torebce i nie słyszałam jak dzwonił i w ogóle go nie wyjmowałam, dopiero jak idę spać to go ściszam, i wtedy zobaczyłam...Straszna gapa ze mnie...Jeszcze raz przepraszam i obiecuję poprawę  O ile zechcesz do mnie kiedyś napisać 
|
Zastanowię się 
Kasiu
przykro mi z powodu straty futrzaka 
|
|
|