Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-19, 21:26   #3553
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Oglądałam raz, kilka lat temu. Zrobił na mnie wielkie wrażenie, nieźle zapada w psychę i człowiek się zastanawia i zastanawia. Muzyka dobrana genialnie. Do teraz często ją puszczam i mam ciarki, kiedy słyszę te skrzypce .
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
oglądałam ten film i też zrobim na mnie niesamowite wrazenie, myslę jednak że ciezko się go ogląda - ale daje do myslenia, oj daje...
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Też go oglądałam w TV. Mocny jest, potrafi nieźle namieszać w psyche.
Tak, film robi niesamowite wrażenie. Muzyka też jest niesamowita, ścieżkę dźwiękową zdobyłam od razu po obejrzeniu filmu i bardzo często słucham - chyba nawet w zeszłym tygodniu słuchałam

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
JAguś, Requiem to klasyk Ale polecam obejrzeć inny film Arnosfkyego - 'Źródło'
(The Fountain). Jest absolutnie PRZE-PIĘ-KNY. To mój drugi ulubiony film po "wielkim błękicie'.
Oglądałam! Nawet chyba kiedyś pisałam o Źródle - kolega polecił mi w zeszłym roku
A ściężka dżwiękowa - poezja

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
wiem i za to Cie lubię poczucie humoru to wbrew pozorom rzadki dar...

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Nawet bardzo
Yyyyy ten tego....ja też nic nie wiem - jakby się kto pytał
Oj, to ja się już wszystkiego dowiem

Cytat:
Oooo nie oglądałam, ale skoro tak wszyscy polecacie to muszę obejrzeć - koniecznie Requiem for a dream - zachwyca mnie ta piosenka Coś mi się wydaje, że to z filmu...
http://pl.youtube.com/watch?v=KSY4Yi2ypno
A pierwszy raz usłyszałam ją w YCD
Obejrzyj koniecznie! Ten film po prostu musisz zobaczyć - skoro oglądałaś Dzieci z dworca Zoo to ten też musisz

Cytat:
Telefon miałam w torebce i nie słyszałam jak dzwonił i w ogóle go nie wyjmowałam, dopiero jak idę spać to go ściszam, i wtedy zobaczyłam...Straszna gapa ze mnie...Jeszcze raz przepraszam i obiecuję poprawę O ile zechcesz do mnie kiedyś napisać
Zastanowię się

Kasiu
przykro mi z powodu straty futrzaka
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując