Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez madame_apple
hihih^^ to mi przypomina, ze pomalutku powinnam sie brac za licencjat, a nawet tematu poki co nie jestem na 100% pewna...
|
hehe, ja też tematu nie jestem pewna, coś mi się zdaje że najpierw napisze a tematem będzie to co mi z tego wyjdzie
Cytat:
to jest tak: jest pula specjalności, ktore sa do wyboru dopiero po 1 roku (m.in. handel zagraniczny, marketing miedzynarodowy, integracja europejska, finanse i rachunkowosc etc...), ale mozna tez od razu na 1.roku wybrac cos pt. International Business - gdzie wyklady i cwiczenia prowadzone sa po angielsku... Na poczatku chcialam isc na te wlasnie specjalizacje, ale (debil) przegapilam terminy zapisow. No wiec myslalam, ze taka szansa przepadla. No, ale teraz dogadalam sie z kolega, ktory zapisal sie na IB, ale jest niezadowolony z wyboru i chce rezygnowac. Takze gdybym chciala moge wskoczyc na jego miejsce No, ale sama nie wiem bo na IB jest tylko 30 osob - jedna grupa. No i jesli plan bedzie mi kolidowal z planem na dziennikarstwie to jestem w ciemnej d*pie za przeproszeniem bo nie mam mozliwosci zmiany grupy i jakichkolwiek manewrow. Natomiast idac na te studia po polsku, mam tam 8 grup miedzy ktorymi moglabym jakos skakac tak zeby zgrac plany.
echhh skomplikowane to, sorry ze przynudzam
|
nie przynudzasz, to ciekawe bardzo ja myślę że spokojnie możesz iść do tej grupy angielskiej a na dziennikarstwie sobie po prostu załątwić indywidualny tok studiów i jeżeli Ci się zajęcia będą pokrywać to wtedy będzie to respektowane że studiujesz jeszcze drugi kierunek
Cytat:
Mam dokladnie to samo. Kazdego dnia nastawiam sobie 3 budziki i nawet nie pamietam momentu ich wylaczania... Z przerazeniem mysle o rozpoczeciu zajec kiedy to bede musiala wstawac znow ok. 5-6rano...
|
mnie się słabo robi an samą myśl 
Cytat:
Ojjj tz tego nie lubie - zawsze mam wrazenie, ze co bym nie napisala to i tak czytajacy bedzie mial ubaw z mojego maila :-P Powodzenia
|
a dziękuję coś tam naskrobałam, ale jeszcze nie odpisał, może się śmieje 
wgryzaj sie kochana, ale juuuuuż 
Cytat:
Wstalam jak zwykle zbyt pozno zeby cokolwiek sensownego porobic...  Bylam w miescie na zakupach spozywczych i przy okazji zwiedzilam pare sklepow bo jesien juz, a ja mam same letnie ciuchy przydalaby sie jakas kurtka, buty i sweterek czy cos w tym stylu, ale... jakos chyba stracilam umiejetnosc chodzenia po sklepach - nic nie umiem znaleźc... a moze po prostu nic dla mnie nie ma? echh... poza tym zakupy sa takie meczace... Nie wierze, ze to pisze - zawsze lubilam latac po sklepach
|
mnie też by się przydało kupić kilka rzeczy na jesień ale jakoś pogoda nie zachęca do zakupów czekam na ocieplenie (przecież nie moze być zimno już na stałe, prawda? )
Cytat:
Napisane przez yerba
pisanie idzie calkiem calkiem.. trzeba wreszcie zadbac o swoje sprawy...
|
super 
Cytat:
Napisane przez yerba
znam to... ale jak sie juz wezmiesz to jakos pojdzie
|
mam taką nadzieję 
Cytat:
Napisane przez yerba
tez nie lubie pisac do promotora, ale jeszcze bardziej nie lubie rozmawiac z nim przez telefon
|
to dopiero hardcor ja licze na to e do mojego nie będe musiała dzwonić, bo on jest amerykaninem i ma taki akcent że czasem na żywo z trudem go rozumiem a co dopiero rpzez telefon 
Cytat:
Napisane przez yerba
ja dzis pol dnia spedzilam w biblio, jakos dobrze mi sie tam pracuje ostatnio, wiec staram sie jak najwiecej robic na miejscu, a co za tym idzie nie wydawac fortuny na ksero. zwlaszcza ze wynalazlam dosłownie tony literatury do pracy...
|
no i w biblio nic Cię nie rozprasza żadna lodówka ani komputer 
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123
Tz-et zdał jako jeden z nielicznych,jest już na drugim roku
Aktualnie to jesteśmy szalenie pożarci,oszukiwał mnie w ważnej sprawie i jestem trochę ,podłamana i zniesmaczona.
|
pogratulowałabym Twojemu TŻ-owi aczkolwiek raczej mam ochotę kopnąć go w d*** że Cię oszukiwał
Cytat:
Napisane przez malinka_86
dziewczyny, niech mnie ktoś walnie bo znowu mam doła i nie mam ochoty na nic
|

wystarczy? 
a tak serio to wygrzebuj się z dołka, musi być dobrze 
Pokontemplowałam trochę nad pracą dziś, zrobiłam obiad dla całej rodzinki, byłam u fryzjera obciąć grzywkę a wieczorem przyszedł TŻ i jakoś mi tak dzień zleciał 
Jutro pewnie od rana sprzątania, bo moi rodzice "obchodzą" sobotę ja u siebie w mieszkaniu sprzątam zawsze w środku tygodnia, nawet jak jestem zmęczona, żeby sobie jedynego wolnego dnia nie marnować na sprzątnie no ale rodzice na to nie wpadli 
edit: Karolinko, jaka Ty spostrzegawcza jesteś
miłych snów
|