Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-20, 17:39   #319
milka-pilka
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
nie wszyscy - niestety... ja sie dopiero klade jakos mam taka dobra wene do pisania w nocy
znam to, cicho wszędzie, ciemno wszędzie... i pisanie od razu lepiej idzie
Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
a ja znowu robie testy mam na gebie tym razem EL DW Sand - oczy mnie troche szczypia ale nie wiem czy to nie od serum
Ja mam mieszaną cerę i dla mnie DW najlepszy jest - kładziony na dobry krem nawilżający. Gdy kładę na jakiś lekki lub matujący, to też mnie ściąga.
Może też być tak: krem matujący + filtr + DW i jest OK.
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Piekę muffinki z wiórkami kokosowymi i jabłkami i w całym domu roznosi się piękny zapach.
O, Asik! Wow, jestem dla Ciebie pełna podziwu! Mam nadzieję, że kiedyś też się nauczę. W sumie moja mama nauczyła się dobrze gotować tuż przed 50-tką , więc jest i dla mnie nadzieja
Jak na razie pozostaje mi cukiernia
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Asiu tofotka, tylko nie zapięłam mankietów, bo mi sie już nie chciało
Super koszula - bardzo klasyczna i wiecznie modna. A teraz kratka bardzo na czasie! Gratuluję zakupu!
Ja w zeszłym roku kupiłam bardzo fajną torbę w Pepe Jeans (a'la kraciasty, materiałowy kuferek Harry Pottera ). Sporo zapłaciłam, ale było warto Jak się okazuje w tym sezonie kratka bardzo modna hi hi
Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Myślę też mocno nad rewelacyjnymi ponoc pędzlami EDM http://www.everydayminerals.com/inde...d=20&Itemid=46
Fajne. Wyglądają na takie, co mają bardzo wygodne i poręczne trzonki Czy można ich używać do wszystkich kosmetyków, czy tylko do mineralnych?
Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
no ale wyczytalam ze trzeba odeslac opakowanie puste inaczej odejma punkty z klubu a ja mam juz 500 , szkoda by bylo
A gdzie to wyczytałaś? W klubie Glamour, czy na stronie chanel? Bo ja nic nie wiem o tym, ale punktów i tak żadnych nie mam

Serenitko, już po wszystkim. Teraz Twojemu mózgowi należy się chwila relaksu
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora