2008-09-21, 11:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Napisane przez Narek
Porcelainnn, muszę powiedzieć, że ten blond jest ładniejszy od tego rozjaśnianego  Oczywiście według mnie 
A co do aktorów, to chyba z tego nigdy się nie wyrasta...
Aguś, cieszę się, że suczka znajdzie jednak jakieś lokum w schronisku. Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twojego TŻ'ta- nie spotkałam się jeszcze z tak współczującą postawą
|
Dziękuję Trochę trudno mi się było pierwsze przyzwyczaić - przywykłam do wielkiego odrostu na głowie , hah 
A narzeczony Agusi faktycznie musi być bardzo ciepłym człowiekiem, o dobrym sercu 
Cytat:
Napisane przez Jolie2601
Śliczny kolor- idealnie dopasowany
przyjadę- a co
chcecie mnie sprzedać na allegro 
|
Przyjedź koniecznie. (Szkoda, że nie mamy takiego włosomaniaczkowego busa kursującego po całej Polsce )
Że też o tym sprzedawaniu wcześniej nie pomyślałam! To byłby interes!
'Już dziś możesz mieć swoją Kasię na własność! Przedmiot ma porcelanową cerę i nadzwyczaj długie, piękne włosy. Przedmiot pomoże odrobić dzieciom zadania z chemii, zanalizuje skład używanych w domu detergentów. Ponadto oferowany produkt cechuje bardzo dobry gust muzyczny. Kolorystyka : biało-czarna-fioletowa (pięknie będzie prezentowała sie w domu, wzbudzi zazdrość sąsiadów)
Wymiary...
Okres ważności gwarancji... ' 
Dziękuję za słowa dotyczące koloru 
Włosy są w odcieniu złocistym, na jednym zdjęciu bez lampy i w oświetleniu łazienkowym wypadły chłodno.
Na zdrówko może herbata z sokiem z malin i dużą ilością cytryny? Polska złota jesień ma być podobno dopiero od połowy października... I podziwiam chęć chodzenia na basen w taką pogodę. W zimie też chodzisz? I raczej rano czy wieczorem? I w ogóle jaki basen? (ale seria pytań)
Fryzjerka bardzo poleciła mi tę maskę:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15714
opinie na KWC ma świetne, na składowym Estelle uznała ją za całkiem niezłą. Trzeba pierwsze coś wykończyć i zebrać pieniążki (może jak sprzeda się Kasie na allegro )
Właśnie... dziś przyszedł mi do głowy pomysł. Nie wiem czy dobry, dlatego może powiedzcie co o nim myślicie. Pomyślałabym, że fajnie byłoby gdyby osoby znające się na składach wybrały jakieś top 10 najlepszych :masek, odżywek, szamponów do włosów suchych, tłustych, normalnych, mgiełek, wcierek w skalp, tabletek (merz, skrzypowita itp). Drugą opcją jest, ze mogłaby to być taka sonda włosomaniaczek, które glosują na ulubiony produkt z danej kategorii. A wyniki i cała akcja byłaby zamieszczona w osobnym wątku....
|
|