Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 11:23   #3608
atsenka
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Witam

Musze Wam powiedziec ze ostatnio nie mam na nic czasu. Dorosle zycie wciagnelo mnie juz na maxa. Praca- dom- Tz i tak w kolko. A wczoraj zaszalalam na imprezie i dzis zdycham I musze wam powiedziec ze mam cudownego TZa. Ciesze sie ze wreszcie go docenilam

Przejrzalam pobieznie watek i tak krociutko:

virka --> sliczna swieczka i pudeleczka Bardzo mi sie podoba.

tigresska --> bardzo mi przykro Trzymaj sie kochana.

Jolie --> Rowniez mi przykro z powodu futrzaka

Porcelainn --> Piekny kolorek wlosow Tez bym sie przerzucila na farbe, strasznie po tym rozjasnianiu mi sie przerzedzily wlosy

I dziewczyny mam do Was prosbe. Mam sesje zdjeciowa za tydzien... i potrzebuje na ta okazje czerwona szminke (tylko ze jako ze mam dosyc male usta to musi byc intensywna ale polyskujaca czerwien), najlepiej jakbyscie polecily jakas tansza, bo szkoda mi wydawac sporo kasy na jeden raz, no i jestem w Londynie wiec cos z Rimmela, Maybelline, Miss Sporty itp (chodzi o to zebysce nie polecily Bella,Lovely itp). Jezeli macie swoj typ prosze poradzcie! I jeszcze jedna prosba... Musze miec pokrecone wlosy! Nie mam zamiaru wydawac 40 funtow na zrobienie fryzury u fryzjera dlatego jesli macie jakis dobry sposob na fajne pokrecenie wlosow to piszcie! Moja siostra mi zrobi, tylko musze wiedziec jak

A tak w ogole to jestem szczesliwa- kupilam sobie wczoraj fajny tel na abonament. Place 20 funtow miesiecznie a mam 600 min, 600 smsow i darmowe rozmowy do mojej sieci. Do tego telefon jest poprostu przesliczny Ciesze sie tym bardziej, ze poraz pierwszy mam tel na siebie- w Polsce zawsze mialam na tate Wreszcie mam cos "swojego".

A i wiem ze ten problem sie juz tu przewijal, ale musze go poruszyc jeszcze raz. Potrzebuje "naprawic" swoja cere! Juz nie moge na siebie patrzec Mam naczynkowa, wrazliwa cere, raczej normalna (ani sucha, ani tlusta). I wszystkie pryszcze ulokowaly sie na czole i w okolicach ust, brody. Policzki i nosek mam perfekcyjne. Stosuje Effaclar od 4 miesiecy ale zadnych efektow nie widze Prawie wszystkie nowe kremy jakie probuje zastosowac odrazu mnie zapychaja... No i oprocz kremu potrzebuje jeszcze tabletek. Niegdys lykalam:
-Revalid - na wlosy idealny! Bardzo mi sie po nich poprawily, niestety nie patrzylam pod katem wplywu na cere poza tym jest drogi
-Skrzypowita- zero efektow, moze jedynie paznokcie mi sie troszke poprawily
- Silica- szkoda kasy
-Belissa- bylam zadowolona z tych tabletek, ale jak w przypadku powyzszych nie analizowalam jej wplywu na cere tylko na wlosy/paznokcie
Moze wy macie jakies doswiadczenie z tabletkami/preparatami na wlosy/cere i paznokcie i mozecie ktores doradzic??
Bede naprawde bardzo wdzieczna za wszelkie informacje.

MIlego dnia

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując