Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-21, 12:25   #441
Reese
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
no a musze cos znalezc pod oczy bo mam wysuszona skore

nalozylam DW na krem i tak mnie sciaga. porownalam z TI Chanel - efekt ten sam, tylko DW jest jasniejszy i bardziej go widac
a ty masz 20 czy 30 tego TI ??

Następna pokusa

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
A moja Helka zaczyna stawać się suszką.
no to trzeba szybko kupować nowy

Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
http://www.strawberrynet.com/product...oChar=Y#DETAIL
ta dam
z tego tuszu na 100% bedziesz bardziej zadowolona niz z helenki i na 100% rzesy beda widoczne ja uzywam go na baze lancome i jak patrze w lustro, to nei wierze, ze to moje rzesy on tez jest najfajniejszy tak po tygodniu, czy dwoch od otwarcia - bosssski!

i znowu to kuszenie.... Oszaleję

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
To ja źle patrzyłam. Kupię na pewno po wypłacie. Dziękuję Moniś.
Jeszcze Sis namówię na zakup.
mnie nie musisz namawiać, juz jestem przekonana

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek
Ja mam bakłażanowy YSL, w sumie na oczach wyglada na czarny. skorzystałam z rady ranki i zaczęłam myć szczoteczkę zobacze jak długo pociągnie

Milko widzę, że jestes doskonale zorientowana w kolorach DW. Myślałam o 36 sand bo ja wole ciepłe odcienie takie do mnie pasują, a wytypowałam 36 z tabeli EL bo był wtej samej działce co 02 (2c1 pale), który dobrała moja koleznka a mamy podobne odcienie skóry tylko ona zima a ja wiosna. dostalam próbke 06 - za ciemny. i tera zjak piszecie że sand jest jasny to się zastanawiam, czy będzie dobry, ja zawsze jestem lekko opalona.
36 sand jak najbardziej ciepły i żółty Ja też jestem wiosną i dla mnie jest idealny, ale jak jesteś opalona to bedzie za jasny

Reese jest offline Zgłoś do moderatora