2008-09-21, 18:34
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część 3
eeee... mam szczeniackie problemy, w końcu szczeniacki wiek (16 l), zeby tylko takie byly przez cale zycie;DD no ale sie przejumje i to bardzo...
Jak sie spotykamy jest cudownie, zachowujemy sie jak para, romantyczne trzymanie za rece, przytulanki, calowanki itd... ale gdy sie nie widzimy...
Mielismy spotkac sie wczoraj, ale nie... on powiedzial ze moze lepiej by bylo jak nie spotkamy sie, bo pogoda (czas pada), ok... wczorja piusal ze teskni musimy sie spotkac. i teraz... ja odstrzelona... "nie spotkamy sioe dzisiaj bo co bedziemy robic jak pada". napisalam zeby do mnie przyszedl, ja u niego juz bylam. a dla niego to za wczesnie? czy nie traktuje mnie powaznie? ODMOWIL.
Jakby mu tak abrdzo zależało mały deszczyk by nie przeszkadzał...
Ja oszalałam na jego pukncie a on?! Nie wiem... Czasme mam wrazenie ze nie traktuje mnie pwoaznie, jak wiekszosc facetow. Chcoaiz kazdy mi mowi ze to moja wybujała wyobraznia... Ale traktuja mnie jakn tepą blondynke... Nigdy nie cierpialam na brak powodzenia u facetow, nigdy. ale zawsze wszystko konczylo sie po paru spotkaniach!! zawsze;p dlatego ja mam wrazenie ze ze mna jest cos nie tak;p
taki malo spojny ten moj post;p spry wizazanki ) pozdrawiam.
|
|