Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Postinor, Escapelle, Ellaone, metoda Yuzpe, tabletka "po" - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-06, 12:13   #12
xre
BAN stały

Dot.: Postinor ! prosze o opinie!!!do pana ginekologa!

Staraj sie uzywac postinor jak najrzadziej.. mozna zazyc max 4 tabletki w cyklu(o ile dobrze pamietam)... ma wiele skutkow ubocznyc, jak juz pewnie zdazylas przeczytac. Ja bylam zmuszona brac go az 3 razy (po 2 tabletki) i umieralam po prostu. Wszystko mnie bolalo- piersi mialam tak spuchniete ze nie moglam ich dotknac, czulam jakby mialy eksplodowac (doslownie), brzuch bolal jeszcze gorzej, mialam zawroty glowy i na wymioty mi sie zbieralo. Po prostu przez ponad tydzien po kazdym zazyciu ledwo zylam. Przeczytaj dokladnie wszystkie skutki uboczne... ja mialam praktycznie je wszystkie (bylo dawno temu wiec juz tak dokladnie nie pamietam).
To czy chceice miec dziecko zalezy w tym wypadku wylacznie od Ciebie, bo to TY bedziesz je nosic wiec spokojnie bierz tabletki... po prostu sie nastaw na to ze bedziesz cierpiec. Te tabletki sa bardzo mocne i to prawdziwy szok hormonalny dla organizmu, sa drogie ale skuteczne. Nawet jesli juz dojdzie do zaplodnienia, dziekcu to nie zagrozi w zaden sposob. Moja rada -BIERZ. Bo wcale nie jest powiedziane ze bedziesz miala jakiekolwiek skutki uboczne
xre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując