Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-22, 12:05   #3147
ekstradyska
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
a no to w takim razie zwracam honor Twoja odpowiedż była zaraz pod pytaniem o zapach Ungaro stąd moje zdziwienie ale Bond faktycznie jest z tych cięższych i słodkich zapachów

czekam na tegobonda, bo mysle że może mi sie spodobać, ale z tym avonem yo róznie bywa
a co do tomorrow - one moim zdaniem sa inne niz u by ungaro, tomorrow bardzo mi sie podoba, i wcale nie uwazam że jest dla straszych pań heh, ja mam 22 lata
today a tomorrow to tez zdecydowanie nie to samo - mi np today nie wpada w gust, mimo iz jest to zapach ładny (ładny ale nie mój) mojej mamie się podoba
tomorrow jest słodszy i dobrze sie w nim czuje
always nigdy nie wąchałam, intuicja cos mi podpowiada, że tez mi nie podpasują, twierdze tak po nutach zapachowych, ale nie wiem kiedys wypróbuje może próbki

dziewczyny - nigdy nie sugerujcie sie stronami zapachowymi w katalogu - to nie to co noszenie na sobie próbki od rana do wieczora...
ja kiedyś pare lat temu powąchałam tomorrow na stronie zapachowej w katalogu i pomyslałam - o jezu jaki syf..za to powąchałam today i pomyslałam - piekne
potem miałąm próbi i stwierdziłam że to tomorrow jest piekne, a today w miare ładne, ale całkiem nie dla mnie
wniosek nasuwa sie sam - próbki !!!
tym bardziej że nowe zapachy sa po 3,75 za 5 próbek, naprawde niewielki wydatek,

a wiecie co - w ostatnich katalogach niektóre strony zapachowe wogóle nie pachna, mimo mocnego tarcia i tego, że katalog był swiezy , prosto z paczki
to dziwne
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora