2008-09-22, 11:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008
bozia spuscic was z oka na kilka godzin    :
hmmm co do tego ze ulab ma sie nie stroic nigzdie to przegiecie hehe a chodzenie w szpilkach po domu to tez katastrofa, ci facecie to maja porabane w glowach... 
ray ja walansw auchan widzialam sweterkowa tuniczke, nie byla to co prawda kamiezelka (taka widzuialam, akle niebieska) a ta tuniczka tak boska ze nie moglam od niej oczu oderwac, byla fioletowa z perłowa wstazka (na pasie) z kroretkim rekawkiem i perlowa z fioletowa wstazka, za 20 zł. nie kupilam bo byly same duze...al;e moze juz dowiezli nowe. JA w auchan kupilem ogrodniczki i nbluze, jak sioe tam poszpera to mozna yupolowac fajne coiszki, w tesco nie bylam juz danwo. W tym mies juz nie moge nic dla malej kupic, za duzo na nia wydalam i tearz mam problem bo do wyplaty zostalo mi 200 zł tylko i jak mam przezyc za to (jutro lekarz..... ) mąz mnie zabije
u nas pada, a ja sie probuje od tesciow zabrac, tak mnie wpienia ta baba ze szok, ponzniej wam opisze bo lece sie pakowac teraz.
aha ja tez w ciagu dnia jestem z hanka sdama (u nas) bo maz wraca ok 17 ale wtedy nie bardzo chce sie mala zajmowac, wezmie ja na chwiole na kiloka minut ale o karmnieniu nie ma mowy, potem kapiel i tyle ją widzial....ehh ja chyba jakas zaslepiona ylam i nie widzialam kiedy on sie taki zrobil, a on udaje ze wsyztsko jest tak jak kiedys,. ze ok i to ja mam schizo jakies i sobie wymyslam.... nie wiem, szkoda gadac... a do seksu to peirwszy leci i wtedy jest wsyztsko cacy... a pomecze go troche teraz niech ma za swioje :   
ide sie spakowac naopsize juz od siebie
|
|
|