Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-22, 12:11   #3652
xyoko
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość

październik to dobry termin- pomyślimy
Marzenka dobrze mówi za dużo myślisz

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
za duzo emotek więc muszę zrobic post pod postem

po kilku ostatnich dniach i nieprzespanych nocach wstałam dziś o 11! miałam iść do administracji no ale już nici z tego... jeszcze jutro mam wolny dzień wiec moize jutro pozałatwiam co trzeba...
wczoraj wieczorem wskoczyłam na orbitreka i pośmigałąm sobie troszkę - aż sie dzisiaj lepiej czuję! wysiłek fizyczny jest dobrym sposobem na odreagowanie. dzis tez sobie posmigam.

a za oknem nareszcie słoneczko!

miłego dnia
Cieszę się, że nastrój masz już lepszy

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
To ja już się z Kaśką ugadam i damy Wam znać, ale myślę, że będzie to początek października I na pewno w tygodniu
To super, bo u mnie z weekendami też bywa różnie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
[COLOR="DarkGreen"][FONT="Georgia"]Ujdzie Znaczy bywało lepiej. Mam nadzieje, że nam obu się polepszy Ja chyba pójdę do lekarza, bo mnie kości bolą Dzisiaj rano czułam się jak 90 letnia kobita co to ledwo z łóżka wstaje

Co do wroków na głowach to ja mam zabieg laserowy na początku października i zapewne po będę wyglądać koszmarnie, więc będę jedyną osobą, której taki worek by się przydał

Biorę się za naprawę pralki - wczoraj się popsuła. Mam nadzieje, że wystarczy tylko filtr wyczyścić Do pralki doszedł czajnik elektryczny - wywalił wszystkie korki i odkurzacz. Coś mi ostatnio AGD szwankuje. Mam nadzieje, że to się na RTV nie przeniesie
Ja też mam taką nadzieję A do lekarza warto się przejść. Ja byłam dzisiaj rano kontrolnie, żeby się przekonać, że płuca mam czyste. Po osłuchaniu na szczęście okazało się, że to zwykłe przeziębienie i mam wyleżeć Co właśnie robię

A na co ten zabieg laserowy?

Sama naprawiasz pralkę? Podziwiam Ja w kwestiach technicznych niestety jestem typową blondynką
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując