2008-09-22, 12:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Napisane przez Jolie2601
październik to dobry termin- pomyślimy 
|
Marzenka dobrze mówi za dużo myślisz
Cytat:
Napisane przez tigresska
za duzo emotek więc muszę zrobic post pod postem
po kilku ostatnich dniach i nieprzespanych nocach wstałam dziś o 11!  miałam iść do administracji no ale już nici z tego... jeszcze jutro mam wolny dzień wiec moize jutro pozałatwiam co trzeba...
wczoraj wieczorem wskoczyłam na orbitreka i pośmigałąm sobie troszkę - aż sie dzisiaj lepiej czuję! wysiłek fizyczny jest dobrym sposobem na odreagowanie. dzis tez sobie posmigam.
a za oknem nareszcie słoneczko!
miłego dnia 
|
Cieszę się, że nastrój masz już lepszy
Cytat:
Napisane przez virka
To ja już się z Kaśką ugadam i damy Wam znać, ale myślę, że będzie to początek października  I na pewno w tygodniu 
|
To super, bo u mnie z weekendami też bywa różnie
Cytat:
Napisane przez Milka19
[COLOR="DarkGreen"][FONT="Georgia"]Ujdzie  Znaczy bywało lepiej. Mam nadzieje, że nam obu się polepszy  Ja chyba pójdę do lekarza, bo mnie kości bolą  Dzisiaj rano czułam się jak 90 letnia kobita co to ledwo z łóżka wstaje
Co do wroków na głowach to ja mam zabieg laserowy na początku października i zapewne po będę wyglądać koszmarnie, więc będę jedyną osobą, której taki worek by się przydał
Biorę się za naprawę pralki - wczoraj się popsuła. Mam nadzieje, że wystarczy tylko filtr wyczyścić  Do pralki doszedł czajnik elektryczny - wywalił wszystkie korki i odkurzacz. Coś mi ostatnio AGD szwankuje. Mam nadzieje, że to się na RTV nie przeniesie 
|
Ja też mam taką nadzieję A do lekarza warto się przejść. Ja byłam dzisiaj rano kontrolnie, żeby się przekonać, że płuca mam czyste. Po osłuchaniu na szczęście okazało się, że to zwykłe przeziębienie i mam wyleżeć Co właśnie robię
A na co ten zabieg laserowy?
Sama naprawiasz pralkę? Podziwiam Ja w kwestiach technicznych niestety jestem typową blondynką
|
|
|