Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Husky, samojedy, malamuty...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-22, 15:24   #225
pablosita
Raczkowanie

Dot.: Husky, samojedy, malamuty...

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
uwazam ze trzymanie ras pociagowych w bloku to barbarzynstwo i zdania nie zmienie nigdy
Pablosita skad wieszs ze twojemu psu nie jest zle hmm? powiedziala ci o tym?
puste gadanie

proszę Cię przemyśl na drugi raz co chcesz napisaćbo chyba źle przeczytałaś mojego posta. Masz psa który ma krótszą sierść od mojego. Nie tylko psy pociągowe mają długą, puszystą sierść, co powiesz o wilczurach długowlosych, bernardynach, albo coolie. Wyprowadzasz psa na spacer 3 razy dziennie i trzymasz go w budzie i Ty masz w ogóle jakieś prawo nazwać to że trzymam psa w bloku jako barbarzyństwo. Dla mojej Bajeczki poświęcam wszystko...no prawie, razem ze mną zaprowadza rano dziecko do szkoły, wracamy na nogach, wracamy trasami gdzie mogę ją spuścić z szelek, mała chodzi w centrum do szkoły, jak Bajka wraca to muszę ją wnościć po schodach bo już nie ma siły, później idzie ze mną po dziecko, i znowu dłuuuuugiii spacerek, nie wspomne o wyjściach do sklepu. To że masz psa 5 lat to jeszcze nie czyni Cię znawcą, ja mam psy od jakiś 20 lat, Wcześniej miałam 2 kundelki bo nikt ich nie chciał i te psy to były największe szczęścia w moim życiu teraz jest nią Bajeczka i jest tak samo kochana jak każdy w rodzinie. Jest zdrowa jeśli Ci o to chodzi i nie ma nadwagi
dzięki Kukisza reakcje, bo zrobiło mi się naprawde przykro. Przez to że mieszkam w bloku to już nie mogę mieć takiego psa to co według kenndy ja mam zrobić...oddać Bajke
pablosita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując