2008-09-22, 15:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Cytat:
Napisane przez dorinka30
Ja nie wyobrażam sobie aby pójść do pracy nieumalowaną  , w ogóle wyjść z domu, jak zasypiam to trudno -wszystko pozostałe pozostaje bez zmian 
tak samo jak nie funkcjonuję bez umalowanych paznokci  , od 10 albo i 15 lat robię maniciure ....lato, zima, słońce czy deszcz, urlop czy zwykły dzień...dziwne co ? 
Ja sądzę, że żadna z nas się nie tapetuje w sensie dosłownym ale nie spotkałam jeszcze nigdy kobiety, która by wyglądała bez makijażu lepiej niż z 
Chodzi nawet o podkreślenie urody, tusz,róż do policzków , błyszczyk do ust chociażby...a to już też makijaż przecież  Nie oszujumy się teraz kosmetyki są dużo delikatniejsze niż kiedyś, i makijaż nosi się naturalny na codzień  i więcej można nimi zdziałać, niby nic a efekt jest 
|
Ja też tak myślę... I Generalnie na wyjścia uwielbiam się malować 
Ale po pierwsze mój TŻ uwielbia mnie bez makijażu, więc w weekendy, jak siedzimy w domu, może się napatrzeć, a po drugie, odkąd odstawiłam tabletki anty, strasznie mi się pogorszyła cera i staram się jej nie obciążać, jak nie ma takiej potrzeby...
Do pracy bym jednak niepomalowana nie poszła Nawet do sklepu maluję rzęsy, brwi i pudruję twarz...
Dziewczyny, zmykam do domu ...miłego popołudnia
|
|
|