Dot.: Domowe sposoby na trądzik - ZBIORCZY
witam jestem tu nowa. Przeczytalam prawie caly wateki powiem szczerze ze ja nie mam proble,mu z tradzikiem bo przeszlam go chyba ze 4lata temu i to bradzo mocno to przeszlam ale zmienilam kosmetyki i nawet nie jesm slodyczy bo mi nie smakuja a tym bardziej czekolada itp nie jadam wczesniej tez bralam lewitan i o ile dobrze pamietam to bylo4lata temu uzywalam masci cynkowej ale nic nie pomagalo pamietam ile wydalam kasy na clersila(totalny syf te kosmetyki ja sie ich do dzis nie tykam blee!) poszlam z mama do pateki i taka mila pani ktora tam pacuje do dzis sprzedala mi taki spray do twarzy pamietam ze po nim mialam bardzo matowa twarz ale zeszlo mi apsolutnie wszystko po tym i od tamtej pory mam spokuj ale nie pamietam jak sie nazywal a zrobil duzo dobrego spryskiwalo sie nim umyta buzie najlepiej na noc i tyle i powiem szczerze ze zaczelam uzywac zelu punktowego clin&clera to mi bardzo pomoglo ale ..
ja mma problem nie tyle co z pryszczami co z tym ze jak mi sie zrobi "niby pryszcz" nawet nie naciagnie ropa jest czerwony i boli ostatnio mi sie cos takiego zrobilo i z tego nic nie wylazlo ale zeszla mi skura i to tak potwornie ze az ma to czerwone i strasznie suche po mimo ze nawilzam codziennie buzie i to mi sie stalo drogi raz i powiem szczerze ze nie wiem co z tym zrobic byla bym wdzieczna za jaks rade
pozdrawiam
|