Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię (: DeadCanDance ZAPRASZA! :)
Wątek: Wymienię (: DeadCanDance ZAPRASZA! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-22, 16:08   #1
DeadCanDance
BAN stały

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
GG do DeadCanDance

(: DeadCanDance ZAPRASZA! :)

Witam!

UWAGA!

* ciuszki będe dodawała stopniowo, ponieważ mam tego trochę w szafie, i nie sposób wystawić wszystkiego od razu
* osoba która ma mniej przekupek wysyła jako pierwsza
* preferuje większe wymiany - niestety ceny na poczcie są przerażające.. :/ chyba że coś mi się wybitnie spodoba
* odpisuj mi w moim wątku, lub na prv.. ja odpiszę również w Twoim
* jestem osobą uczciwą - i tego samego oczekuję od Ciebie. Nie ukrywam wad wystawianych przeze mnie rzeczy - Ty też tego nie rób.
* wysyłam zawsze listem poleconym lub paczką - tego samego oczekuję od Ciebie!
* wszystkie rzeczy mam na pierwszej stronie - najpierw zakładam troche "pustych" watkow, zeby pozniej nie bylo balaganu
* oczywiście najchetniej wymieniam sie za rzeczy z mojej wishlisty, ktora lada dzien utworze --> najbardziej interesuja mnie gotyckie/wiktorianskie/orientalne roznosci, nie tylko ubrania ale tez np. bizuteria. Pozatym - perfumy kosmetyki, cieple zimowe ubranka.
* kolor niebieski oznacza, że dana rzecz jest zarezerwowana, natomiast kolor szary, że juz jej nie ma.. Rzeczy za ktore się juz wymienilam moga byc rowniez usuwane z watku. Natomiast te nowo dodane beda zielone

...no to zaczynamy!
DeadCanDance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując