Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-22, 17:07   #3167
ashiva
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
ja dostałam paczkę i jestem nie mile zaskoczona:
po 1 - grzebień alternatywny do czarnego grzebienia z katalogu znacznie się różni, ma cieńsze zęby a właśnie zależało na tych grubszych (zamieściłam jego fotki na forum ze zdjęciami)
po 2- jedno opakowanie kremu było bardzo pogięte, nie wyglądało to dobrze ale na szczęście klientka powiedziała że opakowanie i tak wyrzuci dobrze że akurat trafiło na nią,aż wstyd było mi go jej dawać, paczki są według mnie pakowane nie zbyt przemyślanie i cięższe produkty tak jak np. duże żele przygniatają i niszczą delikatniejsze opakowania
ad1. na moje oko to już jest ten w nowej odsłonie, jeśli oprócz koloru zmienili także jakość to niezbyt fajnie, ja zamawiałam szczotki składane na szczęście przyszły czarne były dla mojego TŻ który ma długie włosy i jakbym mu dała czerwoną to najpewniej by mnie wyśmiał
ad2. niestety nie jesteś odosobnionym przypadkiem, paczki są pakowane jak nogami, o ile w ogóle można powiedzieć żę są pakowane, bo w mojej zawsze jest tak jakby komuś się wszystko wysypało i pozbierał to z podłogi nie patrząc co to jest.. pogniecione pudełka to standard ale jakoś jeszcze żadna klientka nie chciała wymieniać produktu ze względu na pogniecione opakowanie bo je wyrzucają, no chyba że kosmetyk był przeznaczony na prezent ale to mi się zdarzyło tylko raz, natomiast gorzej jeśli produkty ciekłe są np "do góry nogami" to już jest ryzykowne, albo niedokręcone.. ja miałam kiedyś zalane pare rzeczy pianką do mycia twarzy solutions.. na szczęście większość w plastikach i dla mnie ale scyzoryk się otwiera nie powiem...
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora