Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studenciaki z Uniwersytetu Gdańskiego ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 17:24   #162
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: Studenciaki z Uniwersytetu Gdańskiego ;-)

Cytat:
Napisane przez april:) Pokaż wiadomość
Z Gleichem nie miałam zajęć, więc nie powiem czy pogrom czy nie Z Nesterowicz w sumie też nie miałam, ale inne grupy miały i aż tak bardzo nie narzekały A Dabrowska jak wygląda? BO nie wiem, czy to ta którą kojarzę
A Myszka ma hmm...ataki wściekłości i ogólnie nie bucha od niego dobrocią
A z Makowskim miałyście coś? To mój ulubieniec
Taa..piwnica jest naprawdę powalająca...potem jeszcze unosi się tam chmura dymu od fajek- sprzątaczki zrobiły sobie palarnię

A na strychu też jest niczego sobie Widziałyście tą dziurę w ścianie z kartką "proszę nie dłubać" i podpisem dziekana?
dabrowska to taka... ja wiem? blondynka, krotkie wlosy, nie za szczupla
naprawde?? a wydawal sie taki... 'pozytywny'! tzn pierwszego dnia z nim zajecia byly naprawde ok, na ostatnich 2 nie bylam wiec ciezko mi powiedziec. ale... no powiedz o nim cos wiecej bo pierwszy semestr jest zawalony zajeciami z nim z tego co wiem az tak ciezko czy po prostu jest chamem z charakteru, ale przepuszcza?
btw co to za cyrk z tym lataniem do tablicy?! pierwszy raz uslyszalam, ze na studiach biora do tablicy jak w gimnazjum! znow specyfika wydzialu?
makowskiego nie mielismy, a co z nim nie tak?
taaak, piwnica i strych powalaja w ogole caly budynek powala i to doslownie