Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - najpopularniejsze i najbardziej lubiane
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-06, 15:21   #25
Benita5
Raczkowanie

Dot.: Lista perfum najbardziej lubianych

Cytat:
Napisane przez E
Popularność na forum, to jednak nie to samo, co popularność na ulicy

Ja przez długi czas nie kupowałam Angel. Jednak bardziej niż "ulica" interesowało mnie moje środowisko. Może i jestem snobką ale naprawdę, nie miałam ochoty pachnieć identycznie jak np. 8 moich koleżanek w tym samym czasie i miejscu. Wyobrażacie sobie tę "anielską chmurę"
Teraz, chociaż ogólnie Angel w dalszym ciągu jest popularny, używam go i ja. Używam, bo moim koleżankom już się "przejadł" i nie będę "żołnierzem w anielskiej armii"
W pelni, w calej rozciaglosci zgadzam sie ze slowami E.
No mam tak samo!! Kompletnie nie ruszaja mnie mody wizazowe czy forumowe. Sa i niech sa, swiadcza pozytywnie o rozwoju dziewczyn i dazeniu do poznaniu i znaleznienia "tej swojej ukochanej dziesiatki perfum"..nie napisze ze jedynego, bo dla mnie to niewyobrazalne
Ale odgapianie przez kolezanki z pracy to raczej mnie srednio satysfakcjonuje, ale i tak nikomu przeciez nie zabronie Po prostu sama wtedy wysylam na banicje na dno najciemniejszej z szaf albo wywoze na wczasowanie do Mamy.
Benita5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując