2008-09-22, 20:42
|
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic
Cytat:
Napisane przez skye17
Tak, czytałam bo przy produktach w KWC jest taki odnośnik do przeanalizowanych składników i znalazłam tylko opis przy kompresie Joanny, ale nie przy Pantene Restoratives, a tym bardziej nie ma żadnego opisu do balsamu Mr. Potter's z keratyną i aloesem.
Chyba o tą listę zanalizowanych kosmetyków Ci chodziło, bo innej nigdzie nie mogę znaleźć. Po drugie jestem nową użytkowniczką i jeżeli gdzieś jakaś lista jest to jako moderatorka powinnaś być choć w minimalnym stopniu wyrozumiała, nie każdy od razu wie , gdzie wszystko jest. Byłabym wdzięczna gdybyś mi jednak doradziła w kwestii , o której pisałam.
|
Od doradzania to generalnie nie ten wątek, a jeśli z tego wątku chcesz zrobić użytek, to pora zacząć go czytać. Tak jak i inne tematy na tym forum, co też Ci doradziłam już w poprzednim poscie.
I wyobraź sobie, że ja kiedyś też byłam początkującą wizażanką, tylko zamiast na starcie już zadawać po raz n-ty te same pytania, zaczęłam od przeczytania REGULAMINU i kilku wątków, po stokilkadziesiąt stron każdy. Uwierz, da się zrobić 
Link do listy kosmetyków jest już w pierwszym poscie tego wątku, tylko... po co w ogóle go czytać ...
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
witamy wiec na forum fryzjerskim, skoro jestes nowa to koniecznie przeczytaj tej wątek od deski do deski, wszystko bedzie jasne, nawet znajdziesz te nieszczesna liste przeanalizowanych kosmetykow bez problemu
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280953
radze zmienic roszczeniowa postawe, w przeciwnym razie nie ma co zbytnio liczyc na bezinteresowna pomoc, odpowiadanie na posty nie jest niczyim obowiazkiem, nawet moderatora 
|

No to już EOT 
Może jutro uda mi się zrobić kilka zaległych analiz, bo ostatnio krucho u mnie z czasem.
|
|
|