Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - -5kg... oczywiście zaczynamy od poniedziałku ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-22, 21:12   #139
nikki999
Zakorzenienie

Dot.: -5kg... oczywiście zaczynamy od poniedziałku ;)

Cytat:
Napisane przez Lilla My Pokaż wiadomość
kurde;/;/;/ nie dałam sobie rady...myśle ze to przez to ze nie jem dobrze..np dzis rano zjadalam tylko jablko..a po szkole rzucilam sie na platki z mlekiem i bulke z szynka...;( a potem jeszce znajomi mnie zaprosili na frytki...ech...noi jeszcze paczke ciastek do tego...a miał być koniec!!!
To, że się "rzuciłaś" na jedzenie z pewnością zdażyło się, bo nie zjadłaś śniadania, jabłko to nie posiłek

Cytat:
Napisane przez justynka-malinka2 Pokaż wiadomość
pierwszy dzien nalezy do tych udanych! nawet głodna nie jestem co w sumie nie jest znowu takim wyczynem bo ograniczylam tylko slodycze i troszeczkę mniej jem + skakanka. ale jestem z siebie dumna i tak!
To gratuluję ja niestety mojego do udanych zaliczyć nie mgę

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Hmm, a ja ponownie rozważam przejście na South Beach.
Nie ma któraś z Was SB w planach?
Ja SB zaczynałam już kilka razy, niestety nie umiem się obyć bez owoców kocham jabłka, pomarańcze, brzoskwinie, winogron, śliwki, uwielbiam owoce! dwa tygodnie bez nich... myśle, że dałabym radę, ale nie wiem czy chcę ale zamierzam odstawić pieczywo i to już od jutra, bo dzisiaj je jadłam na drugie śniadanie...

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując