Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-22, 21:35   #2073
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

Ehh.... dzięki dziewczyny Kochane jesteście

izuniak - ucałuj Emcię

lea - to pewnie nie będzie łatwe, ale musisz walczyć z tym gryzieniem. Moja s,ąsiadka jak jej synek miał około 2 latka pozwalała się gryźć, bo uważała ze w ten sposób pomaga dziecku rozładować emocje, a poza tym pewnie go swędzą dziąsełka i takie tam ... Mały rzucał się na nią nawet jak mieli w domu gości (sama byłam świadkiem takich ataków - a im starsze dziecko i więcej ma ząbków to tym mocniej gryzie). Aż pewnego dnia mały rzucił się jej na plecy i zaczął gryźć, a ona ma bardzo dużo sporych pieprzyków i on odgryzł jej pieprzyk i miała spore problemy z tą raną później ... Jeździła pospecjalistach, chirurgach, sprawdzali czy ten pieprzyk nie był jakiś złośliwy, babrało jej się to strasznie ... brrrryyy Generalnie masakra i już wiem, że nie wolno pozwalać na takie rzeczy dziecku, bo potem jest coraz silniejsze i nie chcący może zrobić nawet krzywdę .

A z tymi ciuszkami to masz faktycznie fajnie . Normalnie jeszcze lepiej niż w lumpku, bo możesz na spokojnie obejrzeć i pomierzyć , a poza tym wiesz jakie dziecko nosiło wczesniej ciuszki .

barwa - ja daję i danonki (Mati je uwielbia) i Danio . Danonki to musi zjeść 2 mega na raz bo inaczej wyje że się skończyło Nawet raz mu dałam Monte ale mu nie smakowało. Jestem zdania, że on już może jeść wszystko
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora