2008-09-22, 21:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Ehh.... dzięki dziewczyny Kochane jesteście 
izuniak - ucałuj Emcię 
lea - to pewnie nie będzie łatwe, ale musisz walczyć z tym gryzieniem. Moja s,ąsiadka jak jej synek miał około 2 latka pozwalała się gryźć, bo uważała ze w ten sposób pomaga dziecku rozładować emocje, a poza tym pewnie go swędzą dziąsełka i takie tam ... Mały rzucał się na nią nawet jak mieli w domu gości (sama byłam świadkiem takich ataków - a im starsze dziecko i więcej ma ząbków to tym mocniej gryzie). Aż pewnego dnia mały rzucił się jej na plecy i zaczął gryźć, a ona ma bardzo dużo sporych pieprzyków i on odgryzł jej pieprzyk i miała spore problemy z tą raną później ... Jeździła pospecjalistach, chirurgach, sprawdzali czy ten pieprzyk nie był jakiś złośliwy, babrało jej się to strasznie ... brrrryyy Generalnie masakra i już wiem, że nie wolno pozwalać na takie rzeczy dziecku, bo potem jest coraz silniejsze i nie chcący może zrobić nawet krzywdę .
A z tymi ciuszkami to masz faktycznie fajnie . Normalnie jeszcze lepiej niż w lumpku, bo możesz na spokojnie obejrzeć i pomierzyć , a poza tym wiesz jakie dziecko nosiło wczesniej ciuszki .
barwa - ja daję i danonki (Mati je uwielbia) i Danio . Danonki to musi zjeść 2 mega na raz bo inaczej wyje że się skończyło Nawet raz mu dałam Monte ale mu nie smakowało. Jestem zdania, że on już może jeść wszystko
|
|
|