Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - -5kg... oczywiście zaczynamy od poniedziałku ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-23, 06:48   #143
madzic
Przyczajenie

Dot.: -5kg... oczywiście zaczynamy od poniedziałku ;)

Witam was kobietki Mam nadzieje, że pozwolicie mi się do was przyłączyć dopiero dzisiaj. Właśnie nalazłam wątek Moim celem jest 7 kg w dól, ale jeżeli spadnę 5 to będzie i tak super Mam niecałe 23 lata(grudniowa jestem), 166 wzrostu i całe 57 kg Niby jest to w normie-ok. Ale moje sadełko na brzuszku i brak talii mnie rozwala. Na tyłku nosze 34/36 rozmiar a brzuch wystaje jak w 5 miesiącu Jak ważyłam 50 kg czułam się super. Niestety tablety anty, jedzenie nutelli w kg dziennie, słodycze,jedzenie w nocy, podjadanie, grilowanie no i alkohol...a teraz po 3 latach patrze się w lustro i idzie opłakać się. Moje wymiary napiszę, jak dorwę centymetr. Nie wiem co ćwiczyć i jak, nie mam pojęcia o diecie ale wczoraj w nocy czytałam co nieco na wizaż i może z wasza pomocą uda mi się nauczyć regularności w posiłkach popartych aktywnością. No to zabieram się...
Planuję zjeść po 8 rano 2 jajka na miekko z połową bułki posmarowaną masełkiem,drugie pół z serem żółtym lub podsuszaną krakowską, koło 11 chce danio z siemię lnianym i jabłko, koło 14 ważywa" na patelnie" z filetem smarzonym na maśle, koło 16 jogurt i jakiś owoc a o 19 twarożek... tylko z czym? Będę się starała zawsze na wieczór pisać c i ile zjadłam bedę próbowaa to przelczać na kalorię. Jeżeli chodzi o ćw...6 weidera? albo co mi poleicie na spłaszczenie brzucha i ujędrnienie ud i pośladków? Chce się zapisać na aerobic ale to dopieo od przyszłego tygodnia jak rócę na studia. Co jeszcze i podpowiecie? Dziękuję za wszelkie rady i czekam na odpowiedzi

madzic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując