Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-23, 09:25   #2155
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Ja kiedyś wolałam smsować, teraz częściej dzwonie np. do koleżanki zwykle wysyłam sms czy jest w domu i jak ona mi puści sygnałka to dzwonię do niej na domowy i gadamy po pół godziny nieraz Do exa jak mam sprawe to dzwonie, jedynie smsem mu pisze, że np. jade już z domu i niedługo będę na miejscu skąd się zabieramy razem na uczelnię. Koleżanki z uczelni zwykle do mnie dzwonią niż piszą, więc rachunków dużych nie mam

Co do uczelni, ja mam w ten weekend pierwszy zjazd i właśnie pasowałoby mi wydrukować sobie harmonogam(zaraz to zrobię ), bo zawsze zapominam o tym i potem nie wiem gdzie mamy zajęcia i o której

Wracając do kosmetyków, mam ochotę na coś nowego do smarowania cielska, ale nie wiem na co Chyba kupię masło Ziaji bursztynowe(brakuje mi tego zapachu ) i może jeszcze coś takiego bardziej "lejącego", jakieś mleczko do ciała np.
I muszę zrobić zapas nawilżających maseczek Under 20, bo są świetne i ocaliły moją twarz(gule znikają ). Szkoda, że nie produkują ich w tubkach
Tak samo świetna jest oczyszczająca peel-off, śmierdzi alkoholem okropnie, ale działa