Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy masz czas?
Wątek: Czy masz czas?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-23, 16:24   #19
lir391
Zakorzenienie

Dot.: Czy masz czas?

o, świetny wątek. 'nie mam czasu' to jest dobra odpowiedz na wszystko i dobre usprawiedliwienie, ale komicznie brzmi w ustach licelistki, ktora kreuje sie na niesamowicie zajeta bizneswoman i jesli znajdzie gdzies godzinke wolnego, to teraz bedzie sukces zawsze mnie smieszy, jak znajomi w moim wieku, ktorzy tylko sie ucza i nigdzie nie pracuja twierdza, ze nie maja czasu na czytanie ksiazek - biedactwa, ciekawe, czym sa tacy zajeci
co do porad w gazetach, to sie nie wypowiadam, bo nie mam rodziny i nie pracuje - moze rzeczywiscie kobiety wychowujace dzieci, prowadzace dom i dodatkowo aktywne zawodowo maja trudnosci ze znalezieniem pol h dla siebie.
ale zgadzam sie, ze ten temat jest bardzo modny - ostatnio mam wrazenie, ze to taki troche awaryjny temat w czasopismach, jak nie wiadomo, czym zapchac dziure w numerze, zawsze mozna napisac zgrabny artykulik o organizowaniu sobie czasu i wszyscy beda zadowoleni

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując