2008-09-23, 17:31
|
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Napisane przez agaa13
Sabbath  bardzo dziękuje.
cała noc spędzona na martwieniu się-Mały miał gorączkę, nie chciał zmierzyć sobie temperatury i póżniej nie chciał,żebyśmy włożyli mu czopka. cały czas płakał, wiercił się i nie spał 
|
Aguus, jak Synek?
Pospał trochę? Temperaturę zbiliście jakoś? 
Cytat:
Napisane przez burn-it-up
Może kiedyś ujawnię swój nowy Emoimage
Czarny w ogóle jest niesamowicie uniwersalny i świetnie się komponuje z większością kolorów.Ja osobiście lubię oklepane,stare jak świat połączenie białego i czarnego-ma swój nieodparty urok.
|
Prawda/ Lubię szczególnie takie graficzne połączenia. Ostre kontrasty większych płaszczyzn z drobnym elementem. szczególnie powtarzalnym. 
Cytat:
Napisane przez burn-it-up
Prawda  ?Mam nadzieję,że jak już trafią się frustraci w dużej ilości to będą strasznie cierpieć.Albo nudę albo obrzydzenie.Nie żebym jakąś złośliwą satysfakcję wtedy miała  
|
Hihihi! Jak ja to znam!
A już absolutnie najciekawiej wyglądają reakcje ludzi, którzy przypadkowo łapią się na fragment relacji z sesji RPG, albo LARPa. 
Agnysko, nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale faktem jest, że okulistyka to dyscyplina, która w ostatnich latach poczyniła kolosalne postępy. Naprawdę tyle schorzeń i problemów da sie obecnie wyleczyć bez specjalnego ryzyka, że nadzieja jest chyba większa, niż w jakiejkolwiek innej dziedzinie.
Szczególnie, że ten postęp wciąz trwa.
Nie wiem dokładnie, jaki jest twój problem, ale czy próbowałaś Agnieszko wybrać się do Kliniki 2000? Mają szybkie terminy, dobrych okulistów i przyzwoite ceny. I sa sprawdzeni - medzy innymi przez mojego przyjaciele i Królewnę (który jest między jedną a druga oparacją oczu).
Na państwową służbę zdrowia trudno w tej dziedzinie liczyć. 
Uściski.
|
|
|