Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wegetarianki/wegetarianie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-23, 17:01   #543
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5
Konto usunięte

Dot.: Wegetarianki/wegetarianie

Cytat:
Napisane przez ajanna Pokaż wiadomość
a propos dyskusji, to chyba moim błędem było, że nie przeczytałam całego wątku bo nie miałam zamiaru z nikim o niczym dyskutować, a tym bardziej o zasadności bądź nie bycia wege. myślałam, że to coś w rodzaju kącika towarzyskiego dla wege wizażanek

a nie, jednak się nie myliłam - to miał być wątek dla wege wizażanek . ale niestety pojawiają się na nim ludzie, którzy nie są wege i robią z niego dyskusję, a miało być towarzystwo wzajemnej adoracji

Janina może też by Ci luzu czasem brakło, gdyby nieproszeni ludzie na każdym kroku komentowali to co jesz
takie miał założenie ten wątek - odnaleźć wegetarian na wizażu, wymienić między sobą poglądy, powiedzieć, dlaczego się przeszło na wegetarianizm....
ale wparowało parę osób i wyszła dyskusja
Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to mialo byc w zalozeniu, ale temat jak to na wizazu, zyje wlasnym zyciem.

Szczerze byscie chcialy kolka wzajemnej adoracji, z poklepywaniem sie po pleckach "jestesmy zdrowsze, lepsze i bardziej etyczne", czy moze lepiej powymieniac poglady z kims kto ma zupelnie inne spojrzenie na pewne rzeczy?
może nie w dosłownym znaczeniu, bo nie wiem jak bardzo trzeba być aroganckim, żeby tak napisać, ale myślę, że to miało być coś w tym stylu
Cytat:
Napisane przez ajanna Pokaż wiadomość
nie mogę wypowiadać się w imieniu innych, ale ja zdecydowanie wolałabym taplać się we własnym ciepłym sosiku i słodzić sobie nawzajem bo wiesz ja te poglądy zawodowo wymieniałam przez 4 lata i bardzo mi się przejadło może założę nowy wątek?
ten nowy wątek i tak niewiele da. ja już jestem na kilku tego typu wątkach na wizażu, i zawsze się ktoś wcina z genialnymi tekstami typu, że wegetarianizm to głupota ten brak tolerancji aż chwilami mnie przytłacza
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując