Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - essence
Wątek: essence
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-23, 18:25   #4080
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: essence

Cytat:
Napisane przez Ulotka Pokaż wiadomość
Niedawno kupiłam puder mineralny w odcieniu Soft Sand, łatwo go nałożyć na krem nawilżający ale już nakładanie na mineralne mleczko Avene, jest dla mnie trudne.
A czym nakładacie ten puder? Bo ja początkowo próbowałam zwykłym pędzlem do pudru ale jednak lepszy okazał się kabuki, którego kupiłam przy okazji pudru (też essence).

I pytanie do Hosenki: czy mineralną Avenkę destabilizuje puder zawierający mikę i OCTYLDODECANOL?

Skład Avenki:
aqua, titanium dioxide, cyclomethicone, glycerin, zinc oxide, pentaerythrityl, tetracaprylate/tetracaprate, polydecene, c 12-15 alkyl benzoate, aluminia, peg-30 dipolyhydroxystearate, sodium chloride, peg/PPG-18/18 dimethicone, c30-45 alkyl methicone, peg-45/dodecyl glyvol copolymer, butylparaben, caprylic/capric triglyceride, disodium edta, ethylparaben, hydrogenated palm glycerides, hydrogenated palm kernel glycerides, ci 77492, Ci 77491, isobutylparaben, methylparaben, octyldodecanol, phenoxyethanol, propylparaben, simethicone, sodium myristoyl glutamate, tocopheryl glucoside, triethoxycaprylylsilane, xanthan gum
Chyba można, najlepiej zapytaj na Biochemii
Za to na tą serię w pomarańczowych tubkach nie powinno się

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora