Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-23, 19:35   #1330
telbuh
Wtajemniczenie

Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Mam kilka pytan:
1.Czy ten podklad ktyje cienie pod oczami??
2.Czy nie zapycha porow??
3.Jaki jest najjasniejszy kolor? Nada sie do dosc bladej cery?? Jest bezowy, czy moze wpada w roz lub zolc??
1. Zależy od cieni ale tu chyba lepszy dobry korektor będzie Tym bardziej, że ten z softflexem słabiej ponoć kryje niż tradycyjny.
2. Mnie nie zapchał, ale ma sporo takich składników. Najlepiej chyba KWC przejrzeć.
3. Najjaśniejszy jest Ivory (baardzo jasny), ja mam 2 w kolejności Buff i jest super- blada jestem i zawsze podkłady z np. rossmanna były dla mnie za ciemne. Nie wpada w róż - to śliczny beżyk.

Cytat:
Napisane przez KasiaTbg Pokaż wiadomość
Do tej pory używałam "tradycyjnego" colorstay w odcieniu 03 NUDE ale na jesień/zimę potrzebuję jaśniejszego odcienia ale czysty beż, bez różu. No i ni ewiem który będzie jaśniejszy i bez różu I tez mam dylemat czy wybrać do suchej czy tłustej cery bo niby mam mieszaną skórę ale walczę z przesuszeniem w strefie T więc mimo że mi się te partie bardzo przetłuszczają to pojawiają się suche skórki
Z góry dziękuję za pomoc
Chyba Ivory byłby za jasny w takim razie. To zostaje Buff. Pamiętaj, że podkreśla troszkę skórki i wysusza, więc może ten do suchej byłby lepszy?
telbuh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując