Konto usunięte
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Moja kosmetyczka na wymianki :D Avon, L'oreal, Yves Rocher, Tutti Frutti :)
To zaczynamy 
1. 5 błyszczyków antonia scala lipgloss - bardzo trwałe, nie dają się "zjadać", przez co trochę się kleją, co mi nie odpowiada.
Kolorki jak tubek na zdjęciu - mogę posłać wyraźniejsze zdjęcia.
Taki prawie czerwony, ciemny róż, średni róż, jasny róż, brzoskwinka 
Nie mam już pudełka (bo były razem w pudełku) a data ważności była coś koniec 2009 
2.Błyszczyk do powiek AVON NOWY, odpakowana tylko folia - kolor golden lights, ważny do 25.03.11
3.LA CROSS - polerka do paznokci, idealna
4. AVON - Walentynkowy balsam do ust, daje różowy kolorek ze srebrnym brokacikiem, ważny do 09.01.10, kilka razy maźnięty
5. L'OREAL PARIS - szminka nr. 201 Invincible kiss proof kolorek ciemniejszy róż, nie ma daty ważności, ale niedawno ją kupiłam, maźłam 2 razy i stwierdziłam, że dla mnie za ciemna 
6. AVON - puder sypki - personal match, kolor warmest beige, ważny 24m od otawrcia, dostałam go nie dawno, kilka razy wypróbowałam, jest chyba z 80%, o wiele za ciemny dla mnie
7. CONSTANCE CAROLL - puder w kamieniu nr. 13 Tea rose, nowy, trochę używany, dla mnie za ciemny - zostało 70%
8. FRANCE MERY - nowa spinka
9. AVON - Szminka z musem - odcień frozen rose, kilka razy użyta, zostało 85% ważna do 09.11.10 Ślicznie pachnie
10. TUTTI FRUTTI - masło do ciała karmel i cynamon, jest 98%, prawie całe, delikatnie maźnięte, cudnie pachnie, zawiera afrodyzjak, ważne do 10.2009 (zdjęcie dodam jak będę miała aparat - jutro, max pojutrze) -> adusiadu
11. Yves Rocher - perfumy Nature, 45% flakonika bez atomizera, mam je ok. roku, przysłane z niemiec, znudziły mi się (zdjęcie dodam jak będę miała aparat - jutro, max pojutrze)
CO DO ZDJĘĆ TUTTI FRUTTI I NATURE TO NA RAZIE NIE MAM DO NICH DOSTĘPU, GDYŻ PRZEPROWADZIŁAM SIĘ DO KRAKOWA.
ALE MOŻLIWIE NAJSZYBCIEJ JAK DAM RADĘ TO JE DODAM.
!!!!!17.10.2008 DOKŁADKA!!!!!
12. CHALOU - perfumki, zostało tyle ile na fotce.
13. Paletka pastelowych cieni. Cienie są dość nietrwałe, ale przez to delikatne, mocno pachną.
ZAPRASZAM
Edytowane przez 6c83b4aff39ed44dcc30583a084480335ce224c0_624f6d1bb52e7
Czas edycji: 2009-04-15 o 21:41
|