Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci kwietniowo-majowe oraz ich mamy II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-24, 16:53   #146
pyciaczek
Raczkowanie

Dot.: Dzieci kwietniowo-majowe oraz ich mamy II

Ja również serdecznie witam nową mamę i Maciusia. Synuś fajny blondasek, a jak mówi, szczena opada, mojej Laurze daleko do niego.

Z tym mówieniem to Laura jak na razie tworzy tylko dwuwyrazowe zdania np. mama chodź, ale jakoś się tym specjalnie nie przejmuje. Odmieniać nie potrafi. Trochę mnie wkurza jak ktoś porównuje ją do jej rok starszej kuzynki, że tamta w tym wieku mówiła "jak stara", długie zdania, bardzo wyraźnie. Za to Laura dużo szybciej zaczęła chodzić, każde dziecko jest inne, rozwija się w swoim tempie i nie ma co porównywać.

Aandra, Laura ciągle na siłę puszcza bąki i strasznie się z tego cieszy. Lubi też bekać i dłubać w nosie, na nic nasze upomnienia że tak brzydko, nie wolno.

Laurze też nadal przebijają się trójki i marudzi, do tego ma chyba coś z pęcherzem moczowym, pokazuje że tam ją boli, muszę dziś złapać siuśki do badania.

W sobotę również poimprezowałam sobie, ale w przeciwieństwie do Bebe nie mam mocnej głowy i całą niedzielę cierpiałam...

album
pyciaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując