2008-09-25, 15:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kolczyk w nosie- wątek zbiorczy- przekłuwanie, wrażenia, problemy
Cytat:
Napisane przez juiju
Kurcze, ja wszystkie 13 kolczyków w uszach, jeden w pępku i jeden w języku przekłuwałam sama..
|

Cytat:
Napisane przez juiju
przekłucie to nic<mdleję na widok igły w szpitalu a to taka kuracja przeciw, hehe ale spodobało mi się i brnę w to nadal>
|
yhy... radzę się przebadać 
Cytat:
Napisane przez juiju
na uchu przez basen pojawiła się narośl na chrząstce taka paskudna po roku od przebicia, czyli jakieś 3 lata temu, kolega kazał mi to wygnieść, ponieważ miał to samo i tak się tego pozbył...yhm..mi nie pomogło 
|
nie ma to jak kąpiel w basenie z niezagojonym uchem 
Cytat:
Napisane przez juiju
...gdyby ktoś wiedział co i jak z tym zrobić, bo wizyta u dermatologa narazie odpada...<strach co mi powie>
|
szkoda, że wsześniej nie pomyślałaś, o tym by się nieco zatroszczyć o odpowiednią pielęgnacje przekłucia. jeśli wdała sie infekcja o trzeba ją leczyć. możesz trybiotykiem o ile jeszcze go gdzieś znajdziesz.
Cytat:
Napisane przez juiju
...z językiem jest taki problem, iż należy go w miarę regularnie odkażać, zwłaszcza jeżeli tak jak ja pali się, bo po pewnym czasie język zaczyna boleć i puchnąć....
|
jeśli nie jesteś uzależniona to nalezy się wstrzymac od palenia. poza tym jaranie wydłuża proces gojenia.
Cytat:
Napisane przez juiju
niom, ale mniejsza z tym, jeżeli o przebijanie chodzi to chciałam zapytać, czy wie ktoś coś na temat kolczyków do pępka przebijanych w ten sposób?????>> http://www.wildcat.pl/sklep/pics/bm2.jpg w jaki sposób się to goi, czy przebija się to na raz czy pojedyńczo <mam już jedną klasyczną dziurkę w pępku>...niom, tak, że jeżeli ktoś byłby w stanie pomóc  )
|
nikt, na tym forum, nie udzieli Ci info 'jak kłuć się samemu' bo nikt nie będzie brał za Ciebie odpowiedzialności. chcesz się zarazić jakimś świństwem, proszę bardzo... ale ja Ci w tym niestety nie pomogę.
|
|
|