2008-09-25, 18:54
|
|
BAN stały
|
Dot.: Bliźniacze mamy
Cytat:
Napisane przez ajanna
Edyta dopiero teraz doczytałam, to co napisałaś o bliźniętach i wieku mężczyzny. ja w wielu niezależnych źródłach znalazłam info, że bliźnięta najczęściej rodzą kobiety w wieku 35-40 lat. i ja się akurat w tym przedziale mieszczę, ale tak sobie myślę, że mieści się w nim również moja była szefowa, która urodziła bliźnięta mając 40. lat i to były jej pierwsze dzieci, ale ona się leczyła hormonalnie.
a co do wieku faceta, to jej facet rzeczywiście po 60., ale z kolei mój jest ode mnie o 10 lat młodszy, więc tu chyba nie ma żadnej reguły
ciekawe jak tam Sonera?
|
tak masz rację... przeważnie blixnięta rodzą kobiety starsze... lub po kuracji hormonalnej.... co do wieku mężczyzny to ja bym przymknęła oko... takie żarty... fakt mój facet do młodzieniaszków nie należy.... teraz sie przynajmniej śmieje że jak nie miał dzieci to nie miał ... a jak sie postarał to aż dwójka... ....
u mnie dzisiaj w domu istne hawaje... pierwszy raz był u nas taki huk i płacz... jeszcze nigdy moje blixniaki tak nie płakały donośnie... i rozrabiały... zawsze cieszyłam sie że są spokojne, cichutkie.. wszystko mogę przy nich zrobić... a dzisiaj klapa.... wrzeszczą, płaczą... jeden utulony zaczyna drugi i na odwrót... nawet ubrać ich nie darady było... mąż męczył się ponad pół godziny zeby ich przebrać i na podwórko wywieźć... i to tylko dlatego że starszy syn ich rano rozbawił zabawką i poszedł do przedszkola... no dramat... u was też tak jest... że dniami spokój, ale jak zaczną to koniec... ?
|
|
|