2008-09-25, 18:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków
Cytat:
Napisane przez Kiya
mam kryzys  ide dzis po szamponetkę,nie mogę juz patrzeć na kolor moich włosów,
|
wytrzymaj.. potem będziesz żałować tak jak ja   
Cytat:
Napisane przez wiszer
Hej dziewczyny ja obecnie mam blond pasemka i chce wrocic do swoich, aczkowiek na razie mam odrost 2mm bo wlosy farbowalam kilkanascie dni temu. Zastanawiam sie czy pofarbowac na swoj kolor - ciemny blond i wtedy zapuszczac, czy zapuscic i obciac sie na krotko zeby nie meczyc sie z odrostami. Ech ze mna to tak ciezko, farbowalam wlosy pozniej zapuszczalam, jak juz mialam dosc dlugie to znowu sie obcielam i zafarbowalam, a teraz mysle o powrocie do naturalnych, tylko z drugiej strony ciemny blond wydaje mi sie taki strasznie nudny i mysiowaty, chociaz wlosy farbowane prawie nigdy nie wychodza tak jak chce i kondycja jest po prostu katastrofalna. I boje sie ze jak tak w kolko bede farbowac, a farbuje i tak u fryzjera to sie strasznie przezedza.
|
ja właśnie obciełam aby się nie męczyć dłużej ...ale niestety potem się farbnełam i teraz muszę min. miesiąc -2 czekać by jeszcze troszkę obciąć i pofarbowąc na łwasny CIEMNY BLOND.
Ja też ciągle kombinowałam i co zapuściłam własne to pofarbowałam bo "mój ciemny blondzik" wydawał mi się taaaakii jakiś nijaki a teraz jak oglądam zdjęcia z przed kilku lat to stwierdzam że jednak to był piękny kolor, włosy niezniszczone -pięknie się błyszczały i ..nie ma mowy o odrostach
i twardo będę zapuszczać...
Kurcze - Oby do Andrzejek wytrzymać
|