2008-09-25, 21:14
|
|
never say no to panda
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Kosmetyczne porządki
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
Malutkie porządki w szafkach:
1. Avon Nail Experts - preparat do usuwania skórek (użyty max. 2 razy) - wymienione
2. Avon Clearskin 7ml - bezbarwny sztyft przeciw wypryskom (użyty kilka razy - ubytek niewidoczny (uwaga! brak nalepki z datą ważności, ale konsystencja i zapach bez zmian - kosmetyk zakupiony u konsultantki w marcu/kwietniu tego roku)
3. Avon ColorTrend - mini cień do powiek kolor: Sugar Cane (użyty 2 razy - test na łapce) (uwaga! brak nalepki z datą ważności, ale konsystencja i kolor bez zmian - kosmetyk zakupiony u konsultantki w styczniu/lutym tego roku)
4. Oriflame Casual Cutie EDT 30ml (pozostało ok. 50%) - wymienione
5. Oriflame Lady Vintage EDT 30ml (pozostało ok. 70%)
6. Avon Island Vibe EDT 50ml (pozostało ok 40-50% - ciężko ocenić ze względu na kształt buteleczki)
7. Yves Rocher Ode a l'amour Tendrement EDT 30ml (pozostało 85%) (uwaga! perfumy leżały zapomniane w szufladzie - nie wiem jak długo, daty przydatności brak, zapach normalny; po prostu żal mi wyrzucić, a mój TŻ wyjątkowo ich nie toleruje :|) - !!! dziś zauważone (27.09) - w buteleczce unoszą się jakby pojedyncze drobne włoski (kurz??!) - nie mam pojęcia skąd, a Ode nie jest tak stare, żeby miało prawo się coś z nim dziać, ja nie używałam go często (zapach na pewno ma normalny) :/ - wymienione
8. Inglot Matrix - cień do powiek (biały + 2 odcienie żółtego) (maźnięty może 2 razy) - wymienione
9. Oriflame Visions - cień do powiek kolor: Cancer (biały + grafitowy) (maźnięte raz na próbę)
10. Puder Pretty Girl (wyprodukowany dla Douglas) oznaczenie T01 - puder w kamieniu kolor: na oko dość jasna brzoskwinka (użyty kilka razy) (uwaga! od nowości brak gąbeczki; pudełko z grubej tekturki, solidne)
11. Yves Rocher Rose Absolue EDP 50ml (nowiusieńkie) - wymienione
12. Paleta 48 Cieni Yardley (stan zużycia różny - ok. 20 cieni mniej lub bardziej zużytych, w tym przypadkowo 'dźgniętych', 1 cień zużyty dość mocno - widoczne na zdjęciu, reszta cieni bez żadnych uszczerbków ) (uwaga! w pudełeczku 2 podwójne aplikatory; lusterko na górnej klapce - okresowo wypada, ale ja na razie siedzi twardo na miejscu; na wierzchu klapki mała ryska + drobne odpryski farby przy zawiasach)
dokładka 26.09 + wishlist --> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...8&postcount=10
dokładka 27.09 i 10.10 --> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...6&postcount=29
Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2010-12-07 o 22:06
|
|
|