Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oddam Perfumy, kolorówkę, pielęgnację- jednym słowem różności :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-25, 21:17   #1
Sunny20
Zadomowienie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.

Perfumy, kolorówkę, pielęgnację- jednym słowem różności :)

Wątek nieaktualny

Wymienione:

* John Frieda sheer blonde, blonde hair repair- maska do włosów do wszystkich odcieni blondu 150 ml, nowa
* John Frieda sheer blonde, blonde hair repair pflege do wszystkich odcieni blondu, saszetka 25 ml.
* John Frieda sheer blonde highlight activating volume shampoo- szampon zwiększający objętość do wlósów w jasnych odcieniach blondu (platin bis champagner), ok. połowy z 250 ml, może trochę mniej.
* Deborah podkład colour copy w odcieniu 0, wersja do cery suchej i wrażliwej 30 ml użyty 2 razy, niestety dla mnie za jasny.
* Joko chocolate podwójne cienie prasowane, odcień jasnego beżu i gorzkiej czekolady, wg producenta perłowo- metaliczne, dające efekt holograficzne, eleganckie opakowanie z lusterkiem, przeze mnie użyte 2 razy w stopniu prawie niezauważalnym
* Bourjois podkład 10 hour sleep effect nr 74 beige próbka
* Lumene berryfun błyszczyk do ust nr 13 Never Ending Love jasny brudny róż, użyty kilka razy.
* Bourjois blush słynny róż w równie słynnym odcieniu lilas d'or nr 33, zużycie prawie niezauważalne.
* John Frieda sheer blonde highlight activating hydration shampoo- szampon nawilżający do włosów w jasnych odcieniach blondu (platin bis champagner), nowy 250 ml
* Guerlain Aqua Allegoria Grosellina EDT- pozostało co najmniej 50 ml z 75, oryginalne, kupowane w perfumerii, wymienię tylko na inne perfumy (najchętniej męskie Hugo Boss Selection albo Escada moon sparkle, z damskich np. Davidoff cool water wave lub inne raczej kwiatowo- owocowe, słodkie, ale świeże), mogę też zrobić odlewkę.
* Sephora pędzel do różu nr 4 z czarnej serii.
* John Frieda sheer blonde highlight activating hydration shampoo- szampon nawilżający do włosów w jasnych odcieniach blondu (platin bis champagner), pozostało 2/3 z 250 ml (opakowania fabrycznie nie są napełniane do końca).
- Thicker fuller hair thickening serum 8 ml
- effaclar łagodny żel oczyszczający
* Inglot lakier do paznokci piękny klasyczny ciemnobordowy nr 184, bez drobinek- świeży, użyty kilka razy (lubię go w sumie, więc wymienię tylko za coś niezbędnego).
* Aquolina watermelon peeling do ciała 300 ml użyty 1 raz na całe ciało
* Rhea sypki mineralny cień do powiek w odcieniu desert moon, ciepły łososiowy opalizujący na złoto, mam go z wymiany, zostało ok. pół opakowania
- Prada EDP 1,5 ml
- Jean Paul Gaultier "classique" EDP 1,2 ml
- Jeanne Lanvin EDP 2 ml (kulka)
* The Body Shop satsuma perfume oil pozostało ok. 14 z 15 ml, z wymiany.
* Yves rocher kokosowy zestaw 2 x 50 ml żel pod prysznic i do kąpieli + 20 ml EDT w poręcznej kosmetyczce. Zestaw jest nowy, ewentualnie mogę rozkompletować.
* The Body Shop mgiełka do twarzy z wit. E, panthenolem i wodą różaną, pozostało 3/4 ze 100 ml.
* Hipp pielęgnacyjny krem do twarzy i ciała, 75 ml nowy.

Edytowane przez Sunny20
Czas edycji: 2009-02-22 o 19:33
Sunny20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując