2005-11-07, 19:52
|
|
Zakorzenienie
|
kolejna z "typowym" problemem
witam drogie panie
mój problem polega na tym, iż nie potrafię określić podstawowego podziału, typ ciepły, czy też zimny? biorę pod uwagę wiosnę i lato...ale to nie takie łatwe... pomożecie?
1. Jak się opalasz? - opalam się w miarę szybko, ale odcień opalenizny jest raczej jasny złoto-brązowy, w warunkach tropikalnych opalam się na dosyć mocny złoty brąz, który osiąga pewien stopień nasycenia i dalej już się nie opalam
2. Kolor oczu - oczy mam jasnoniebieskie z ciemniejszą granatową obwódką, zazwyczaj przybierają odcień lekko stalowy (zdjęcie oka poniżej); oprawa oczu raczej jasna i mało widoczna, ale napewno nie mam rzęs w kolorze blond
3. Piegi - występują raczej latem w niewielkich ilościach na nosie - wydaje mi się, że złotawe
4. Cera - zdecydowanie złotawa, jasna, wręcz przezroczysta zimą; płytko unaczyniona, czerwienie się zdecydowanie na różowo (nie czerwono, czy też brzoskwiniowo)
5. Naturalny kolor włosów - średni blond ze złotymi refleksami praktycznie rzecz biorąc są całe złotawe;
6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest zdecydowanie różowy o średnim natężeniu barwy
7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?
Dobrze czuję się w wielu kolorach właściwie nie ma koloru, którego bym na sobie nie lubiła bardzo lubię zielenie, podobają mi się brązy, ale raczej te chłodniejsze, lubie też siebie w szarościach, latem świetnie czuję się w turkusach; podobno ładnie mi tez w przygaszonym różu...
bywają typy ciepło-chłodne??
zamieszczam zdjęcie oka, twarzy w świetle naturalnym i z lampą błyskową ale w kolorach typowych dla wiosny i lata
proszę sie nie smiać z beretu:P
Edytowane przez mi.a
Czas edycji: 2007-02-28 o 17:16
|
|
|