2008-09-28, 00:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV
Cytat:
Napisane przez Serenite_
No trudniej, ale te Isadory są tak miękkie i aksamitne, że super się nimi cieniuje. W pewnym wieku rzeczywiście lepiej się wygląda w matach. Ja chyba już jestem blisko, bo coraz częsciej się zachywcam matem
Nulko są w Douglasie. Cena 68 zł. /myślę, że wszędzie podobna/.
|
no to pedze w poniedzialek do Douglasa
Cytat:
Napisane przez dynia18
Dziewczyny muszę wam to powiedzieć. Bylam wczoraj na odwietkach u swojej koleżanki. I byłam w szoku. Ona ma 33 lata i ani jednej zmarszczki. Twarz gladziutka. Pytam jej jak ona to robi? A ona nigdy nie używała podkladu. Maluje się oczywiście, ale tylko oczy i usta. Z kremów to tylko w niewielkiej ilości krem nivea, taki zwykły krem nivea....bylam w szoku. Bo ja dzisiaj spojrzalam na swoją twarz bez fluidu......jak wyjść, jak pokazać się ludziom. A ona tak pięknie wygląda.
Asiu jak twój Kajetan?
|
no wlasnie Basienko ja tez widze ze moja mama ma malusio zmarszczek, a mnie juz sie pojawiaja czy mozliwe ze od kosmetykow?
Cytat:
Napisane przez smyk03
Cześć TRUSKAWY!!!! TAK muli ten wiz, ze w trakcie ładowania strony przeglądam Pudelka  .
Oto moje nabytki z dzisiejszych targów kosmetycznych w Spodku
|
smyku, chce ta bananowa maseczke i widze cos tam czekoladowego jeszcze koniecznie zdaj relacje z uzywania
Cytat:
Napisane przez Mariola13
|
Mariolu, jakbys zamawiala to ja bym sie chetnie podlaczyla do Ciebie bo marzy mi sie High Beam przesylka jest tam na stronie podana, jak nie znajdziesz to jutro przeszukam!
Cytat:
Napisane przez ranka
hej dziewczynki
test byl trudny, a nawet bardzo.. pytanie z haczykem
obawiam sie ze nei zdam 
|
Ranko, zdasz na pewno!! bedzie dobrze!!
Cytat:
Napisane przez martaboy
Dobry  Ja nie wiem, czy zdałam, ale whatever, jak mawiali starożytni Celtowie 
Jutro część druga. Proszę o dalsze trzymanie kciukasów i
WIELKIE dzięki za trzymanie do tej pory
|
kciuki beda i jutro!!
Cytat:
Napisane przez milka-pilka
to ten, tu opis: KLIK
ale nie wiem czy jest teraz na Tru, trzeba na niego polować...
Zainteresował mnie, poszłam po próbkę i bardzo mi się spodobał. Świetnie nawilża. Na lato + filtr - trochę za bardzo się świeciłam, ale na teraz bedzie w sam raz (dodatkowych filtrów teraz juz nie używam, a on ma SPF 15)
|
milko, jak poprobujesz ten kremik troszke to zdaj relacje, bo ja tez sie na niego napalilam jak go kiedys w gazetce wypatrzylam wydaje sie fajowy ile zaplacilas na Tru?