Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-28, 00:31   #2018
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
No trudniej, ale te Isadory są tak miękkie i aksamitne, że super się nimi cieniuje. W pewnym wieku rzeczywiście lepiej się wygląda w matach. Ja chyba już jestem blisko, bo coraz częsciej się zachywcam matem

Nulko są w Douglasie. Cena 68 zł. /myślę, że wszędzie podobna/.
no to pedze w poniedzialek do Douglasa

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę wam to powiedzieć. Bylam wczoraj na odwietkach u swojej koleżanki. I byłam w szoku. Ona ma 33 lata i ani jednej zmarszczki. Twarz gladziutka. Pytam jej jak ona to robi? A ona nigdy nie używała podkladu. Maluje się oczywiście, ale tylko oczy i usta. Z kremów to tylko w niewielkiej ilości krem nivea, taki zwykły krem nivea....bylam w szoku. Bo ja dzisiaj spojrzalam na swoją twarz bez fluidu......jak wyjść, jak pokazać się ludziom. A ona tak pięknie wygląda.

Asiu jak twój Kajetan?
no wlasnie Basienko ja tez widze ze moja mama ma malusio zmarszczek, a mnie juz sie pojawiaja czy mozliwe ze od kosmetykow?

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Cześć TRUSKAWY!!!! TAK muli ten wiz, ze w trakcie ładowania strony przeglądam Pudelka.
Oto moje nabytki z dzisiejszych targów kosmetycznych w Spodku

smyku
, chce ta bananowa maseczke i widze cos tam czekoladowego jeszcze koniecznie zdaj relacje z uzywania

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy ktoś kupował może ze strony Benefit ? Na ile udało mi się zorientować to wysyłają do Polski, ale nie znalazłam nigdzie ile wynosi koszt wysyłki ?

http://www.benefitcosmetics.com/gp/home.html
Mariolu, jakbys zamawiala to ja bym sie chetnie podlaczyla do Ciebie bo marzy mi sie High Beam przesylka jest tam na stronie podana, jak nie znajdziesz to jutro przeszukam!

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

test byl trudny, a nawet bardzo.. pytanie z haczykem

obawiam sie ze nei zdam

Ranko
, zdasz na pewno!! bedzie dobrze!!

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
Dobry Ja nie wiem, czy zdałam, ale whatever, jak mawiali starożytni Celtowie
Jutro część druga. Proszę o dalsze trzymanie kciukasów i

WIELKIE dzięki za trzymanie do tej pory

kciuki beda i jutro!!

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
to ten, tu opis: KLIK
ale nie wiem czy jest teraz na Tru, trzeba na niego polować...

Zainteresował mnie, poszłam po próbkę i bardzo mi się spodobał. Świetnie nawilża. Na lato + filtr - trochę za bardzo się świeciłam, ale na teraz bedzie w sam raz (dodatkowych filtrów teraz juz nie używam, a on ma SPF 15)

milko
, jak poprobujesz ten kremik troszke to zdaj relacje, bo ja tez sie na niego napalilam jak go kiedys w gazetce wypatrzylam wydaje sie fajowy ile zaplacilas na Tru?

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora