Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-28, 23:11   #2313
ewa.nea
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

Pierwsza

Cytat:
Napisane przez ajanna Pokaż wiadomość
nie, ale za to moje dzieci się same głaszczą po głowie jak je pochwalę, albo kiedy uważają, że powinnam to zrobić, a zaniedbałam

Cytat:
Napisane przez barwa Pokaż wiadomość
Tymek robi się coraz bardziej mami synusiem, wcześniej tak nie miał (zanim wróciłam do pracy), chce bym kładła się do niego, jak zasypia i rankiem buerzemy go do naszego łózka. Tuli się pięknie, ale niestety czasem gryzie. a poza tym coś się poprzestawiał, bo teraz śpi, jeszcze bez kolacji, to drzemka mu się przeciągnęła. aż się boję jak będzie wyglądał wieczór bo mam dużo pracy...
Mikołaj też gryzie A wczoraj zasnął zaraz po kąpaniu, po wypiciu kilku łyków mleka (3/4 butelki zostawił). Spał do 9.30

A o pracy nawet nie wspominaj Cały wekend (no, z małymi przerwami) miałam zawalony - teraz powiedzmy, że skonczyłam najważniejsze sprawy. Reszta niestety zostanie na środek tygodnia.
Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
ajanna moj dzidz tez sie głaszcze albo bije sobie brawo taki łasy na komplementy

ogladacie Mam Talent ?
Aaa, Mikołaj też bije sobie brawo

Oglądam
Cytat:
Napisane przez barwa Pokaż wiadomość
wiecie co - mamy problem z kąpielami ostatnio. Tymek uwielbiał wodę i wannę, a teraz panicznie się boi, nie da się go namówić na kąpiel, krzyczy i wtula się. najgorsze jest to, że nic się nie wydarzyło, co mogłoby go wystraszyć. przypominam sobie, że niania mówiła, że kąpała go w któryś dzień do połunia po kupce, to jedyna poszlaka... jutro rozmowa. jak go teraz przekonać, że kąpiel nie jest beeee???
Hmmm, nie wiem jak pomóc.
A Mikołaj kąpiel od jakiegos czasu lubi aż za bardzo. Wychlapuje pól wanienki wody na cała łazienkę i jest wtedy szczęśliwy
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
kanciu buciki i spodnie wklejam teraz a kurteczke jak wyschnie

+ moje tipsy na ostatnim
Nie widzę zdjęć.
Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
Odmeldowuję się do jutra. Mam jeszcze kilka wypracowań do spr.
Aj, z tymi wypracowaniami... Moje leża na półce, nie zdążyłam sprawdzić przez weekend.
Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość
EDIT: no to wklejam
1. jem sam widelcem !!
2. w kałuży
3. tak wyglądam po harcach w kałuży (mam dysortografię więc nie wiem jak się to pisze).
4,5,6 na placu zabaw
Super. A jaki wypaprany w błotku
Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość

jeszcze 2 fotki z placu zabaw i 3 z urodzin prabaci i pradziadka Kacpra którzy na co dzień się nim zajmują. Na trzecim zdjęciu to właśnie oni.
Fiu fiu, ale odstawiony kawaler!
Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość
Bo ja stała w uczuciach jestem

A tak naprawdę, to dziś stałam się wreszcie pełnoletnia

Zmiana fotki - szczególnie dziś mi go brakuje . Nie narzekam na co dzień, bo raczej widzę pół
szklanki pełnej niż pustej...

Zgodnie z zapowiedziami, rzucam palenie... Proszę o wsparcie w dokonaniu tego . Mam wspomagacz, tabsy... Chce rzucić, nie chcę palić... Wolę pić . Ale nie palić. No dajcie mi kopas w dupas na niepalenie!!
Wszystkiego najlepszego! I oby udało się rzucić palenie

No i zaczął się poniedziałek.
Oczywiście się nie wyśpię Ale co tam. Na trzech lekcjach robię sprawdziany, więc odpocznę

Papatki
ewa.nea jest offline Zgłoś do moderatora