Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-29, 16:17   #2677
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
I chyba kupię sobie Telescopica Carbon Black, bo bardzo lubiłam ten tusz w zwykłej wersji
to jest kilka wersji teleskopu? Nie wiedziałam ostatnio jakiś oglądałam i miał identyczną szczotę jak armani (który jest boski ) i być może spróbuję kiedyś i jego, ale nie wiem który oglądałam
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Spłukałam się totalnie, a jeszcze na domiar złego kupiłam dwie torebki w ciągu jednego tygodnia No jak chciałam kupić to żadnej fajnej nie było.
A ja ciagel nei kupiłam torby, czekam na tę wygraną z JOYa i się doczekać nie mogę, chyba im maika wysmaruję
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja własnie zrobiłam swoją listę i w sumie nie wyszło tego jakoś szczególnie bardzo duzo ,
Moja lista jeszcze krótsza , ja najwięcej mam mydełek Oriflame- 5 , 2 żele pod prysznic i reszta po jednej sztuce: piling do ciała i twarzy, balsam, masło do ciała, krem w płaskiej puszcze Dove, oliwka hipp, tonik i pianka do mycia twarzy, micel, szampon, krem do rąk; przy czym połowa kosmetyków niebawem zostanie napoczęta bo się kończą- możecie brać ze mnie przykład
Cały ranek nie miałam internetu, ale to dobrze, nie zmarnowałam 2/3 dnia i pouczyłam się trochę na jutro
Poprosiłam ojca o worek pieniędzy, jutor lub pojutrze chcę kupić kurtko-płaszczyk w P&B (ten o którym pisałam, oby jescze był ) sweterek rozpinany, jakieś bluzki z dłuższym rękawem na jesień no i buty na obcasie- znalazłam jedne marki Łukasz, tylko, że akurat były brązowe i 39- za duże nawet w skarpecie
i z wielkim bólem wybijam sobie z głowy perfumy, bo niestety tego typu zakupów nikt mi nie sponsoruje
Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
A z moich małych radości przyszła mi paczuszka z Benefitu i BADgal'em jestem trochę rozczarowana, chyba poleci w świat, za to puder 10 to moje małe cudo i odkrycie
Zamawiałaś z amerykańskiej strony? Ile za wysyłkę i jak z cłem- doczepili się?
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
na jednym policzku mam nierówności i małe krostki (dokładnie na lini , gdzie biegnie róż do policzków - może powinnam częściej prać pędzel?
Ja tak mam jak codziennie śpię na jednym policzku, a poduszkę raczej często zmieniam
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Edit : Dziewczyny, wlasnie wyjęłam ze skrzynki miniaturę Exceptionnel Chanela
czyli jest jeszcze nadzieja
Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Dzień dobry panią nie odzywałam się kilka dni ale cały czas podczytuje
Ogólnie to u mnie trochę lepiej w wekend sie zabawiłam i wszystko ze mnie uszło tak jakby A tak w ogule to chyba się zakochałam ale ciii

Mam też do was pytanie bo słysze ostatnio dużo dobrego na temat bazy oligo vichy czy któraś ma? i powie mi coś o niej? i czy nie wiecie czy gdzieś dostane próbki bo chciałam kupić ale muszę sie teraz liczyć z pieniędzmi i nie chce wyzucić 70zl w błoto
Wybacz, ja nie chcę być nie miła i złosliwa, ale nie mogę się powstrzymać
celownik liczby mnogiej od wyrazu "pani" brzmi "paniom"

pisz tu szczegóły nowej znajomości zaraz

bazę gdzieś miałam w próbce ale jeszcze nie użyłam, w aptekach powinny być dostępne saszetki do wypróbowania

Ale się obżarłam ruskimi, mama wczoraj przywiozła od babci
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora