Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BLIZNY: potrądzikowe i inne, redukcja przez kosmetyki, zabiegi - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-29, 17:44   #454
azzis
Zakorzenienie

Dot.: BLIZNY: potrądzikowe i inne, redukcja przez kosmetyki, zabiegi- ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez Ricard Pokaż wiadomość
Asionek no wreszcie znalazlem to zdjecie a bylo pare postow wyzej

No u mnie cera troche gorzej wyglada (ciagle jeszcze jest "styrana" 10 lat ciaglego smarowania albo mycia tymi roznymi kosmetykami/lekami - ale idzie w dobra strone) ale generalnie wlasnie blizny tej kategorii tylko troche wiecej na drugim policzku.

Dam znac jak bedzie po laserze, ale to potrwa pare miesiecy bo tyle minimalnie trzeba zeby wlokna kolagenowe sie zsyntezowaly, cokolwiek to znaczy

A na Roa sie nie zdecydowalem bo mam lekki odchyl jesli chodzi o przyjmowanie czekolwiek sztucznego doustnie, np. antybiotow unikam jak ognia, a co dopiero Roa.

Pozdro.
To czekamy na jakieś wieści od Ciebie A jeszcze lepiej na fotki
Cytat:
Napisane przez wiola24p Pokaż wiadomość
Azzis gratulacje, super poprawa, masz teraz naprawde ladna cere, sama bym chciala miec taka, juz chyba nie masz zadnych blizn, naprawde cera rewelacja
Dziękuję. Niestety blizny i przebarwienia są. Może nie widać tego na zdjęciach, ale są...
Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
no ja też mam takie blizny
Tak jak azzis pozbyłam się trądziku dzięki Izotekowi i teraz czeka mnie następna bitwa - o spłycenie blizn, bo raczej o całkowitym pozbyciu się ich nie ma mowy
Narazie, ze względu na jeszce wrażliwą cerę po retinoidach wewn. stosuję Atrederm 0,025 %, skóra delikatnie się łuszzcy i przez to rozjaśnia ale blizn to raczej nie zlikwiduje....
Też myślałam o Fraxelu ale mój lekarz, powiedział po konsultacjach ze swoją znajomą, która zna ten laser, że na blizny potrądzikowe potrzebne sa mi. 3 zabiegi..... a każdy to koszt ok. 1500 zł za same policzki..... .... na jeden zabieg mnie stać, ale na trzy.....
Choć nie mówię, że na pewno nie zaryzykuję i nie zrobię tego 1.... zobaczyłąbym jaki jest efekt.... hmmm..... cały czas się zastanawiam..... mam czas do listopada/grudnia.... zobaczę
Gonia, damy radę. Jak już pozbyłyśmy się jednego syfu, to z czasem pozbędziemy się następnego

azzis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując