2008-09-29, 19:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: studniówka=głupi kłopot
Pytanie jest tu też ile już jesteście razem i czy to jest poważny związek czy coś bardziej przelotnego. Jeśli to drugie, to nie ma co się nim przejmować i dobrze sie bawić ze znajomym.
Możesz też przed studniówką sama trochę potańczyć ze swoim TŻ. Ja na swojej studniówce byłam z teraz już moim ex, a przed zabawą zrobiłam mu taki kurs tańca w moim malutkim pokoju. Puściłam muzykę i pokazywałąm mu kroki, figury, a jak już poszliśmy na zabawę to on czuł się dużo pewniej i oboje dobrze się bawiliśmy (chociaż on zapierał się, że nie będzie tańczył). Zawsze możesz też zrobić mu taki kurs przed podjęciem decyzji z kim idziesz. Może akurat on się przekona 
Moja studniówka była wieki temu, ale to była nioezapomniana zabawa. Pamiętam było na niej parę osób które przyszło z kimś "na siłę" bo nie chciały być same, albo były z osobami, które wcale nie były zainteresowane zabawą. Potem mówiły, że żałują, że nie poszły same, bo zamiast się bawić, to ciągle się martwiły o swoich toważyszy, że nie chcą ich zostawiać samych itd...
Jeśli masz mieć takie wspomnienia, to jednak lepiej idź z kolegą i baw się dobrze. Isłusznie ktoś tu wspomniał, że dziś to jest Twój TŻ, a jutro może być EX
|