Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-29, 20:48   #4108
klaudens
Zakorzenienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Klaudia jak bedziesz napisz mi czy dostałaś esa o grupach bo nie dostałam raportu
Dostałam .
Git.

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Ej wiecie co wam powiem?
W nagrodę że już ładnie jeźdze Grzesiu załatwił mi i koleżance jazde po torze wyścigowym jedynym takim w Polsce-jest tu we Wrocławiu,taki z matą poślizgową, kurtynami wodnymi..generalnie pełen bajer Tylko czekam,aż kupią takie jakieś inne tylne koła to to mają być jakieś turleje? Nie wiem jak to sie nazywa...ale sie zajarałam
ewidentnie jest za miły do Was, ma jakiś interes

Cytat:
Napisane przez nuziii Pokaż wiadomość
Hehe a ja dzisiaj wyniki dopiero mialam D iiiii Jestem Studentka ZARZADZANIA I INZYNIERI PRODUKCJI NA UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓRSKIM i wogole jestem happy a moj brat ten sam uniwersytet ten sam kierunek tyle ze zaocznie a ja dziennie i git git git DDDDDDDDD aaa i plan tez mam boski piatki wolne iu ra zty;lko do 17 od 9 a tak ogolnie to od 9.15 do 15 ;d;d;d;
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
witam

w pracy byłam, wróciłam, myju zrobiłam, przebrałam się i do fryzjera poleciałam a jak się wkurzyłam bo po drodze weszłam przymierzyć płaszczyk fioletowy taki co na niego poluję od tygodnia i już go nie było... :/ i mam problem... kupić szary albo czarny takiego samego kroju czy inny krój ale fiolet ?
Szary pogrubia .. Chyba, że chcesz sie zaokrąglić tu i ówdzie. Wiec stawiam na czarny/fioletowy.

Cytat:
Napisane przez justyla122 Pokaż wiadomość
oj taka ja nie wiem czy ta kurtka pikowana to dobry pomysł
Przecież i tak ją zdejmie.

Cytat:
Napisane przez justyla122 Pokaż wiadomość
ja oólnie lubię kolor fioletowy i mam parę sweterków w tym kolorze, ale płaszczyk wolę mieć uniwersalny taki do wszystkiego
Ja mam fioletowy płaszcz I czarny od niedawna,. jeszcze nie ubrany.

Z tż na pizzy byłam
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora