2008-09-29, 20:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)
Cytat:
Napisane przez siokoladka
Klaudia jak bedziesz napisz mi czy dostałaś esa o grupach bo nie dostałam raportu
|
Dostałam .
Git.
Cytat:
Napisane przez Paati89
Ej wiecie co wam powiem? 
W nagrodę że już ładnie jeźdze Grzesiu załatwił mi i koleżance jazde po torze wyścigowym jedynym takim w Polsce-jest tu we Wrocławiu,taki z matą poślizgową, kurtynami wodnymi..generalnie pełen bajer  Tylko czekam,aż kupią takie jakieś inne tylne koła to to mają być jakieś turleje? Nie wiem jak to sie nazywa...ale sie zajarałam 
|
ewidentnie jest za miły do Was, ma jakiś interes
Cytat:
Napisane przez nuziii
Hehe a ja dzisiaj wyniki dopiero mialam  D iiiii Jestem Studentka ZARZADZANIA I INZYNIERI PRODUKCJI NA UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓRSKIM  i wogole jestem happy  a moj brat ten sam uniwersytet ten sam kierunek tyle ze zaocznie a ja dziennie  i git git git  DDDDDDDDD aaa i plan tez mam boski piatki wolne iu ra zty;lko do 17 od 9 a tak ogolnie to od 9.15 do 15 ;d;d;d;
|
Gratuluję
Cytat:
Napisane przez Karolcia2401
witam
w pracy byłam, wróciłam, myju zrobiłam, przebrałam się i do fryzjera poleciałam  a jak się wkurzyłam bo po drodze weszłam przymierzyć płaszczyk fioletowy taki co na niego poluję od tygodnia i już go nie było... :/ i mam problem... kupić szary albo czarny takiego samego kroju czy inny krój ale fiolet ?
|
Szary pogrubia .. Chyba, że chcesz sie zaokrąglić tu i ówdzie. Wiec stawiam na czarny/fioletowy.
Cytat:
Napisane przez justyla122
oj taka ja nie wiem czy ta kurtka pikowana to dobry pomysł
|
Przecież i tak ją zdejmie.
Cytat:
Napisane przez justyla122
ja oólnie lubię kolor fioletowy i mam parę sweterków w tym kolorze, ale płaszczyk wolę mieć uniwersalny taki do wszystkiego
|
Ja mam fioletowy płaszcz I czarny od niedawna,. jeszcze nie ubrany.
Z tż na pizzy byłam
|
|
|