Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-29, 20:59   #155
DaniTheGirl
Raczkowanie

Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część 3

Airish88 hmm sama nie wiem czy miłośc rozkwita, wydaję mi się ,że tak, chociaż powiem ,że nigdy nie miałam chłopaka, no ok jestem młoda , chodze do pierwszej klasy w liceum, i co ja mogę wiedzieć. Hm piszesz ,że czujesz się niedoceniana, hmm nie wiem co doradzić, hmm bo z jednej strony to nie wiem czy o tym bym na twoim miejscu pogadała z chłopakiem, nie wiem. Nie trać nadziei, na miłość. Hmm nie wiem jak on Cię zranił ,ale ja chyba wiem, co to znaczy być zranionym.; ( Trzymaj się
Ja osobiście jestem strasznie smutna przez jednego idiotę ;/ znaczy to było w wakacje, on chciał być ze mną, pisał ,że mnie kocha, ale jakoś mu nie wierzyłam, potem bez powodu, zaczął mnie wyzywać od najgorszych ;( i to boli do dziś ;( i oczywiscie przepraszał mnie pare razy ,ale potem znowu zaczał mnie wyzywać i znowu pisał ,że chciałby być ze mną, ale mu nie wierzę, bo to kłamca, zreszta nie mogłabym byc z kimś kto mnie tak zranił i przez kogo już chyba 4 miesiąc cierpie i nie daje rady i jestem w wielkim dołku psychicznym, najgorsze jest to ,że jesteśmy w tym samym liceum, ale już jest chyba ok, nie odzywa się i dobrze. Najtrudniej jest zapomnieć. Wiem, że już nie będzie tak dobrze jak kiedyś, przez niego mam bliznę w sercu i cierpie, i chyba to zostanie;( Pozdrawiam wszystkie wizażanki trzymajcie się
DaniTheGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując