Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chora kotka.. [AGRESJA, WYMIOTY, ZAKŁACZENIE?, PODWYŻSZONY ASPAT]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-29, 23:43   #6
motley
Zadomowienie

Dot.: Chora kotka..

Cytat:
Napisane przez loss_lauri Pokaż wiadomość
ooo - ja słucham jej radiowych audycji, bardzo mądra kobieta. jakie ma podejście do kocich pacjentów? a jak cena usług, motley? przepraszam, za takie pytania nie na temat.
Podejście do kotów super... zawsze mnie denerwowali weterynarze, którzy nie potrafią sobie radzić z kotami i doprowadzają do tego, że właściciel wychodzi z gabinetu cały podrapany bo musi walczyć ze swoim spanikowanym zwierzakiem ponieważ lekarz nie ma pojęcia co zrobić. U dr Sumińskiej jest zupełnie inaczej, może dlatego, że jest behawiorystką i doskonale potrafi przewidzieć reakcje zwierzaka. Moje koty były całkiem wyluzowane, a jeden z nich normalnie w gabinecie dostaje szału. Jakie akutalnie są ceny to nie wiem, bo byłam tam ostatni raz jakieś trzy lata temu ale wówczas mnie nie przeraziły i chyba nawet jestem winna za fiprex bo pani doktor nie miała mi jak wydać pieniędzy... ale wstyd... zupełnie o tym zapomniałam Generalnie wrażenia jak najbardziej pozytywne i żałuję tylko, że mam tak daleko bo na pewno byłaby stałym lekarzem moich zwierzaków. Audycji oczywiście słucham i nawet sobie nagrywam

Ive_85 skoro masz problem z transportowaniem kota, to ja bym chociaż zadzwoniła i spróbowała zasięgnąć porady w ten sposób. Może podpowie Ci jakie badania powinien wykonać lekarz, do ktrego masz blisko. A może podczas rozmowy dojdziesz jednak do wniosku, że warto jej pokazać swojego kota. Tak czy owak życzę Twojej kici dużo zdrówka.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując