Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-29, 23:54   #2169
mmooonia
Rozeznanie

Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II

Cytat:
Napisane przez Nikaa9922 Pokaż wiadomość
No w sumie racja ale chodzi o to że oni mi zostawiają obiad i ma być pusty talerz jak przyjdą bez względu na to co na nim jest. A ćwiczyć nie mogę np na nogi, biegać, przysiady itp. bo mam problemy z nogami [obustronna dysplazja stawów biodrowych z dzieciństwa.. nie dokońca wyleczone no i taka głupia sytuacja] a zależy mi na szybkim schudnięciu .. pozatym przyznam się że jestem strasznym leniuchem i pomyślałam że taka głodówa tygodniowa oczyściła by organizm no i pozbyłabym sie kilku niepotrzebnych kg ;D
No to skoro nie mozesz mocno cwiczyc to moze wynajdz takie cwiczenia ktore mozesz robic, ale to juz chyba jakiegos lekarza bys sie musiala poradzic a wiekszosc postaw na diete. Nie mow rodzicom ze bedziesz na diecie bo to ich odstraszy bo niektorym sie to kojarzy wlasnie z glodowka. Tylko tez musisz to sobie sensownie rozplanowac, nawet jak nie umiesz gotowac to z niektorymi potrawami sobie z czasem poradzisz.. Poczytaj tu dokladnie to czego jeszcze nie wiesz.
No i zapomnij o glodowce bo po tygodniu jak wrocisz do jedzenia to ci kilogramy z nadwyzka przyjda i wtedy bedzie wiekszy problem

"Nie okłamuj samej siebie, po prostu więcej trenuj" Soria

mmooonia jest offline Zgłoś do moderatora