2008-09-30, 07:53
|
|
jak promyczek słońca....
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: moje ciuszki
Hehe... Poza wątkiem do tego żakietu jeszcze mam białą bluzkę koszulową elegancką, ale ona już nie jest taka bielusieńka, bo moja mama nieumiejętnie ją wyprała, może uda się ją po prostu jeszcze raz wyprać i cosik z niej będzie, nie jest zła. Sama bym w niej chodziła, gdyby mi się na biuście zapięła. Ale niestety nie pokażę Ci teraz tego wszystkiego, bo mam w domu a na razie nie mam czasu tam podjechać mimo, iż mieszkam we Wrocławiu i rodzice też Dam znać jak już będę miała a staniki rozumiem, że na pewno chcesz i odkładam je dla Ciebie, już rezerwuję. 
Aha, znalazłam jeszcze jeden czerwony stanik, też 75B ale bez firmy, taki zwykły, nieusztywniany tylko z drutem, dorzucę do tamtych. Foto u mnie jak chcesz zobaczyć, w poście 196, dorzucę Ci ot tak, bo jak słusznie zauważyłaś, leży w szafie i się marnuje.
No i sukienkę znalazłam, ale to mi wygląda na XS, (metkę kiedyś ucięłam) i raczej będzie za mała na Ciebie.
Pozdrawiam serdecznie
Edit:
U Ciebie już wypisałam, co mi się ewentualnie podoba i przydało by mi się. Nie szukam niczego konkretnego, tylko rzeczy, które będą na mnie dobre i które będę nosiła, to już sama oceniam na oko, nie mam jakiegoś specyficznego gustu, żebym aż tak wybrzydzała, ale lubię ładne i dobre jakościowo rzeczy, nie tylko firmowe, mogą być z placu czy sklepu.
|
|
|