2008-09-30, 15:54
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pogaduchy zawsze "początkujący wizażanek" - część III :)
Cytat:
Napisane przez hanjah
Ja też bym swój już zmieniła... na coś bardziej kolorowego, ale nic jeszcze nie szukałam...
Przeglądam różne wątki na wizażu... tyle rzeczy nie zgadza się z moimi poglądami, a ja głupia nie mam odwagi podyskutować... boję się odrzucenia, że ktoś mnie wyśmieje, bo mam "niedzisiejsze" poglądy na życie... Czy tylko ja tak mam?
|
Haniu nie zmieniaj może?? bo mi się ten avatar z Tobą kojarzy i innego nie widzę co by podpasował ja mam nasz wątek i reszta z doskoku lubię też świnkowy ze względu na Dyzię i fajne wizażanki tam a poglądy możesz mieć jakie chcesz, jak cię wyśmieją znaczy, ze są ograniczeni
Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA
Uciekam na 1godz do 2 to tesciów ehh  bede tęsknić  nie piszcie za duzo zebym nadrobiła heheh Jeniferek ale Ty mnie znasz heheh ej chyba musze zmienic av na jakiegos kotka bo wyglądam na głupka Gadowski ,wilki itd heheh ,przepraszam musze iciekac pogoniają Mnie 
|
nie no Asi ty taka jestes i my cię tu taką lubimy nie musisz żadnych zwierzaków szukać, na głupka nie no weź, raczej masz określone zainteresowania i wiesz co lubisz, doceniam to, ja tak nie mam
|
|
|