Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-30, 18:14   #4135
Porcelainnn
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość

U mnie to nie mam ja, ani rodzice hehe . Od rodziców nie biorę ani grosza w sumie (myśląc rodzice mam na myśli mamę i jej faceta), wiem że im jest ciężko, czasem nawet sama pożyczam, ale oddają mi jak jest wypłata. Mam swoje alimenty, ale ustalone przez Sąd, z ojcem się w ogóle nie widuje no i stypendium. Zawsze socjalne było, więc dlatego bałam się, że tak je stracę no i może teraz (oby) naukowe. Za 2 tygodnie będę wiedziała. Czasem sobie dorabiałam na promocjach i często jak już nie było na jedzenie, to babcia kieszonkowe sypnęła.
Dziękuje za dobre słowa
A Ty chcesz się wyprowadzić z domku ?
Na teraz o wyprowadzaniu nie myślę. Przypuszczam, ze gdybyśmy byli teraz z TŻ razem wyprowadzka i wspólne zamieszkanie byłoby w bliskiej perspektywie. Rozmawialiśmy już o ślubie, dzieciach..

Na chwilę obecną - ten rok będę mieć straaasznie zapracowany. Bardzo zależy mi na napisaniu i obronieniu pracy mgr , studiach podyplomowych i kolejnym stopniu z języka - chce podnieść swoje kwalifikacje bo za niecały rok czeka mnie poszukiwanie pracy Nie bardzo wiem jak ułoży się teraz moje życie, co z TŻ, więc póki co nie robie dalekosiężnych planów.
..

I nie ma za co, pisałam to, co myślałam

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując