Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie i ich słoneczka majowo-czerwcowe 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-01, 09:37   #2605
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie i ich słoneczka majowo-czerwcowe 2008

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość
monia jakim smokiem go karmisz 1 czy 2.? jak usypia ci przy jedynce to probuj z 2. moj taks amo sie krztusil ale po tygodniu zalapal o co chodzi. zaczynalam karmienie 2 jak sie krzywil to przekladalam na 1 az w koncu zalapal
karmie go 1, po 2 pije ale więcej za kolnierz wylewa, jak wrócę do domu to zobaczę czy do 2 sie da przyzwyczaić. dzięki za radę

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja nie wiem co robie nie tak.ZKarmie co 2 lub 3 godz.dodatkowo ściągam a znów mam zastój w piersi i to taki poważny.Gruda siedzi niezła i boli cycek.Oczywiscie stosuje okłady z lodu i kapusty.Ostatnio obylo sie bez antybiotyku i pomogły domowe sposoby.
niektórzy już mają taką nature - tak powiedzial mi mój gin

Cytat:
Napisane przez suziaa Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi w co wy się bawicie ze swoimi maluszkami?
łaskotki, rowerek, samolocik (kłąde do na nogach zgiętych jak ja leżę), zabawy grzechotkami i misiami, całuski , kosi kosi lapki, idzie kominiarz po drabinie, idzie rak-nieborak, sroczka kaszke ważyla, wydaję rózne dziwnedzwieki i robie miny, pokazuje w lusterku, pokazuję dziwne sprzety (PRALKA, ODKURZACZ, SUSZARKA, MIKSER...), pokazuje rybki w akwarium, spiewam mu i tancze (talent taki sobie...)

a ja musze moje małe wariactwo nauczyc zasypiac nie na kolanach. straszna z niego maruda jak jest spiacy a sam nie zasnie. a do zlobka za miesiac... nie wierze ze bedą go tam usypiać

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora