Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy bedę jeszcze chuda, chociaż tyję z powietrza?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-01, 10:58   #18
emi123kalka123czarna
Raczkowanie

Dot.: czy bedę jeszcze chuda, chociaż tyję z powietrza?

Ooo może sobie też zbadam hormony.. U mnie w rodzinie dużo kobietek ma chorą tarczyce, jest więc duż prawdopodobienstwo że mnie też to czeka. Choc niekoniecznie. I tu mam do ciebe prosbe. Bo ceny się zmieniają.. i mogłabyś mi powiedzieć ile teraz płacilas za T3 i T4 ?

Rok temu, przy wadze 45kg robiłam badania ogólne i o dziwo, miałam prawie wszystko w normie (no może jedynie jakieś Eozynofile i HCT ponizej normy, a Bazofile i RDW powyżej). TSH też wyszło dobrze.
Do tak niskiej wagi jednak nie chcialabym wrócić, z tego względu, że za bardzo kości mi wystawały, co niekiedy bylo uciążliwe (np. leżąc w solarium czulam każdą kość. ałaaaa.) 50.. 51 w zupelnosci wystarczy

Jestem ciekawa jak tam Tobie idzie rozkręcanie metabolizmu. Oby lepiej niż mi ;p. Dzisiaj nie mam się czym chwalić. Zjadłam już zakazane produkty i szlag dietke trafił. Jutro musze zacząć od początku. Przede wszystkim musze ciężko popracować nad moją silną wolą, której nie mam.. ;p
emi123kalka123czarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując